NaslovnicaVijestiThorgan Hazard: Eden će morati sačekati da Messi i Ronaldo odu u...

Thorgan Hazard: Eden će morati sačekati da Messi i Ronaldo odu u mirovinu

Brat jednog od najboljih igrača Chelseaja Edena Hazarda, Thorgan Hazard rekao je za renomirani nogometni portal goal.com da će njegov brat morati sačekati da Lionel Messi i Cristiano Ronaldo odu u mirovinu kako bi njegov brat bio najbolji nogometaš na svijetu. Doduše, Thorgan ne umanjuje kvalitet Edena koji je u odličnoj formi ove sezone.

sačekati

“Da, svi misle da Eden ima potencijala postati najbolji igrač svijeta. Ali u ovom trenutku imamo dvojicu izvanrednih igrača – Messija i Ronalda, tako da će Eden možda morati sačekati dok oni ne odu u mirovinu ili dok ne ostare,” rekao je Goalu Thorgan Hazard.

“Može postati najbolji. Za mene je on već sada jedan od najboljih. Želim ga uskoro vidjeti među finalnom trojicom u izboru za Zlatnu loptu, mislim da puno ljudi kada ga gleda s loptom pomisli ‘Wow, kakav igrač’. Snažan je, s loptom je nevjerojatno brz i ima sve sposobnosti velikog igrača.”, riječi su mlađeg Hazarda.

Nogometaš Moechengladbacha ima samo riječi hvale i za trenera Chelseaja, italijanskog stručnjaka Antonija Contea koji je trenutno na prvom mjestu u Premiershipu sa londonskim timom.

“Conte? Mislim da je pronašao novi način – nešto poput Chelseaja koji je prije dvije godine osvojio naslov. Možda je trebao Edenu promijeniti poziciju, promijeniti neke stvari u momčadi, a on je za sve pronašao rješenje. Momčad ima samopouzdanje, a Eden veću slobodu i postiže više golova.”

Eden i Thorgan imaju još jednog brata, Kyliana koji igra u mađarskom Ujpestu. Thorgan je već sada prvotimac Borussije M’gladbach.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!