NaslovnicaVijestiTigar će se otisnuti preko Atlanskog oceana?

Tigar će se otisnuti preko Atlanskog oceana?

Njegov nadimak ‘Tigar’ navijači suparnika preimenovali su u “tigar od papira”. Radamel Falcao zaista ima mnogo problema s ozljedama i njegova karijera zbog toga trpi. Da li je došao trenutak da se Radamel Falcao otisne preko oceana?

Tigar

Nogometaš Monaca na posudbi u Chelseaju, Radamel Falcao, rekao je da bi volio karijeru nastaviti u MLS ligi, nakon objavljenog interesovanja Columbus Crwa za njegove usluge.

“Pratim nogomet u SAD. Imam nekoliko prijatelja s kojima sam igrao, pa volim da pratim MLS ligu. Tamo igraju velika imena poput Pirla, Kake i Dos Santosa, mislim da će liga svake godine biti sve jača. Ne mogu isključim prelazak u SAD, iako bih mogao još da pokažem u Europi”, rekao je Falcao, a prenosi Sky Sport.

Kolumbijski napadač nije se naigrao u londonskom timu ove sezone, od 12 utakmica samo je u dvije startao, pa se očekuje njegov povratak u Monaco, s kojim ima ugovor do 2018. godine, no pitanje je da li će ga ‘odraditi’ do kraja.

“Kada se završi sezone razmišljaću o daljnjim planovima. Iskustvo u Engleskoj bilo je teško, nisam igrao u kontinuitetu, iako sam želio. Ipak, posljednje godine omogućili su mi da budem još bolji u drugim aspektima”, naveo je Falcao.

Falcaova karijera je već dvije godine u padu. Nije bio uspješan ni u Manchester Unitedu, a za sve su naravno odgovorni problemi koje ima s ozljedama. Kolumbijski napadač je bio senzacionalan u dresovima Monaca, madridskog Atletica, Porta i River Platea.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Falcao nastupa i za kolumbijsku reprezentaciju za koju je debitovao 2007. godine i od tada za svoju matičnu zemlju nastupao je 63 puta, a mreže protivničkih selekcija pogađao je 25 puta. Svjetsko prvenstvo odigrano u Brazilu prije skoro dvije godine propustio je zbog povrede što je bio veliki hendikep za kolumbijsku reprezentaciju koja je eleminisana od domaćina Brazila na tom prvenstvu u četvrtfinalu rezultatom 2-1.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!