NaslovnicaVijestiTimo Werner otkrio ime kluba iz Premier lige za koji želi nastupati...

Timo Werner otkrio ime kluba iz Premier lige za koji želi nastupati u budućnosti

Timo Werner otkrio ime kluba iz Premier lige za koji želi nastupati u budućnosti! Timo Werner jedan je od najvrućih mladih našadača na svijetu u ovom trenutnku. On je svojim igrama u dresu Leipziga privukao pozornost klubova kao što su Real i Barcelona, a nedavno je otkrio ime kluba u kojem želi da zaigra jednog dana.

Timo Werner otkrio

21-godišnjk je prošle sezone postigao impresivnih 21 golova u 31 nastupu u Bundesligi, a ove sezone je također u odličnoj formi te je već do sada postigao pet golova u šest ligaških susreta.

Ukoliko nastavi sa ovakvim partijama, evidentno je da će u januaru Leipzig za njega dobiti mnogo ponuda, a pitanje je da li će Werner na polu sezoni htjeti da napusti klub, s obzirom da će tu mogućnost zasigurno imati i naredno ljeto.

>> Vidić otkrio šta mu je Ferguson odgovorio nakon što mu je rekao da nije spreman za finale Lige prvaka 2008. godine

Već ovog ljeta veliki klubovi su se raspitivali za njegove usluge, a najkonkretniji je bio Liverpool i Jurgen Klopp koji u Werneru vidi idealnog igrača koji bi se odmah uklopio u Liverpoolov sistem igre. Na žalost po Kloppa, realizacija traansfera je propala, jer Leipzig nije htio da izgubi Wenera pred premijernim nastupom u Ligi prvaka.

Klopp se i dalje nada kako će uspjeti ubjditi upravu Lipziga na njegovu prodaju, a pitanje je da li bi Werner prihvatio tu ponudu. Naime, u razgovoru za Sky Sports Werner je nedavno otkrio o čijem dresu je sanjao kao dječak.

“Kao dječak uvijek sanjate o nastupu u velikom klubu. Ja sam uvijek maštao da nosim dres Manchester Uniteda.” – rekao je Werner.

Upravo zbog ove izjave transfer u Liverpool je teško izvedljiv, a pitanje je da li Mourinho treba novog napadača u klubu a ukoliko se odluče na kupovinu, Werner bi mogao biti njihov prvi izbor.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!