Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Tipični odgovor Zlatana: Što to Ibrahimoviću najviše nedostaje iz PSG-a?

Tipični odgovor Zlatana je bio na pitanje novinara što mu to najviše nedostaje iz PSG-a. Zlatan Ibrahimovićev četvorogodišnji boravak u PSG-u je svakako bio jedan za za pamćenje za bivšu zvijezdu švedske reprezentacije, koji je pomogao francuskim divovima da osvoje Ligu 1 za nevjerovatnih 31 bod razlike prošle sezone.

Tipični odgovor

34-godišnjak je uspio osigurati nevjerovatnih 12 trofeja sa PSG-om, osvojivši ligu u svakoj od svoje četiri sezone u klubu, kao i završavajući kao najbolji strijelac te lige u tri od te četiri sezone.

Ibrahimović je uživao u nekoliko nevjerojatnih godina u glavnom gradu Francuske, kapu dole za sve što je uradio u svojoj iznimno bogatoj karijeri, koja je uključivala Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu i Milan, prije nego što se pridružio Manchester Unitedu u slobodnom transferu iz PSG-a ovog ljeta.

No, unatoč trofejnim godinama u kojima je Šveđanin uživao u Parizu, u intervjuu za francusku televiziju SFR Sport, Ibrahimović je dao neočekivani odgovor na to što mu najviše nedostaje u PSG-u.

[su_euro_soccer_bonus]

Tipičan odgovor za švedskog napadača, Ibrahimović je odgovorio: “Moja plaća. To je ono što mi nedostaje.”

Bilo je to daleko od odgovora kojeg je ta TV mreža predvidjela, očekujući da će napadač raspravljati o velikim odnosima koje je imao sa fanovima ili bivšim suigračima. Međutim, njegov odgovor je dao naznaku zašto je njegov visoko-unaprijeđeni i očekivani transfer na Old Trafford ovog ljeta postao dugotrajan proces.

Oznake: