NaslovnicaVijestiTipovi dana: Vraćamo se ligaškom nogometu

Tipovi dana: Vraćamo se ligaškom nogometu

Tipovi dana za petak 16. 9. 2016. godine. Nakon tjedna vrlo zanimljive Lige prvaka i Europske lige, vraćamo se na ligaške utakmice. I danas ćemo vam u našoj rubrici tipovi dana predstaviti dva para koji bi se mogli odigrati na kladionici.

Tipovi dana

Chelsea – Liverpool | Premier liga

S obzirom da ove dvije ekipe nisu osvojile mjesto u europskim natjecanjima, nakon dugo vremena, sasvim je logično da će Engleska Unija odlučiti da igraju međusobni duel u petom kolu Premier lige i da će se on igrati u petak, odmah nakon Lige prvaka i Europske lige. Naime, na taj način ćemo imati priliku gledati iznimno atraktivnu utakmicu, pogotovo jer su Chelsea i Liverpool trenutno u vrlo dobroj formi. Međutim, Plavci iz Londona su bolje rangirani na tabeli, a oni su odmah iza vodećeg Manchester CItyja, dok su Redsi sa tri boda zaostatka za Chelseajem. Liverpool je imao više uspjeha u posljednjim međusobnim sukobima, gdje su remizirali i pobijedili na Stamford Bridgeu, a na Anfieldu su odigrali rezultatom 1-1 prošle godine.

[su_euro_soccer_bonus]

S obzirom da je samo vodeći Manchester City trenutno učinkovitiji od Chelseaja i Liverpoola, onda je sasvim logično da u ovom velikom sukobu na Stamford Bridgeu očekujemo još jedan vrlo atraktivan i učinkovit nogomet.

Vjerojatni sastavi

Chelsea: Courtois – Ivanovic, Cahill, Luiz, Azpilicueta – Matic, Kante – Willian, Oscar, Hazard – Diego Costa

Liverpool: Mignolet – Clyne, Matip, Lovren, Milner – Lallana, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Coutinho

TIP: Više od 2.5 gola

screenshot_24

UPLATI!

Sampdoria – AC Milan | Serie A

Prva utakmica u četvrtom kolu talijanske Serije A na rasporedu je večeras i ono nam donosi timove koji su prošlog vikenda pretrpili minimalne poraze. Sampdoria je izgubila u gostima od Rome, dok je AC Milan poražen kod kuće od Udinesea. Međutim, zahvaljujući pobjedama u prva dva kola popularni klub “Doria” je i dalje na visokom petom mjestu, dok su “Rossoneri” samo 15. u poretku sa samo tri osvojena boda. No, AC Milan se može pohvaliti nizom od tri pobjede nad Sampdoriom, dok su posljednji put poraženi prije četiri godine u njihovim međusobnim sukobima.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Nakon što su obje ekipe izgubile bodove u prošlom kolu Serije A, vjerujemo da će se pokušati iskupiti za to odmah u ovom njihovom međusobnom dvoboju, koji je razlog zašto smo u ovoj utakmici igrati da oba tima daju gol.

Vjerojatni sastavi

Sampdoria: Viviano – Sala, Silvestre, Regini, Pavlovic – Fernandes, Torreira, Barreto – Praet – Muriel, Quagliarella

AC Milan: Donnarumma – Abate, Paletta, Romagnoli, de Sciglio – Sosa, Montolivo, Bonaventura – Suso, Bacca, Niang

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_25

UPLATI!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!