NaslovnicaVijestiTjedan dana nakon izjave Luis Enriquea, Barcelona već pronašla zamjenu

Tjedan dana nakon izjave Luis Enriquea, Barcelona već pronašla zamjenu

Tjedan dana nakon izjave Luis Enriquea, Barcelona već pronašla zamjenu. Luis Enrique je šokirao nogometni svijet ranije ovog tjedna, kada je najavio da će otići iz Barcelone na kraju sezone.

Tjedan dana

Nakon što su pobijedili Sporting Gijon 6-1 u srijedu, Luis je objavio svijetu da će napustiti Barcelonu nakon tri uspješne godine kako bi otišao na dobro zasluženi odmor.

Međutim, još uvijek postoji mnogo utakmica ove sezone, gdje Barca još uvijek može završiti sezonu sa naslovom Primere i Kupa Kralja, gdje su šanse za preokret u Ligi prvaka protiv PSG-a i zaostatka od 4-0 vrlo male.

No, unatoč tome, klub ne troši vrijeme i planira budućnost, gdje su napravili listu užeg izbora potencijalnih zamjena za Luis Enriqea.

[su_euro_soccer_bonus]

Iako su sva najveća imena povezana sa poslom u Barceloni, čini se da je klub otvoren i za imenovanje trenera koji nije Španjolac.

Prema Sky Sportsu novinar Guillem Balague, Barca je napravila menadžera Athletic Bilbaoa Ernesto Valverdea kao njihovog glavnog kandidata.

Njegov ugovor istječe na ljeto, tako da tu ne bi bilo nikakvih naknada. Spominje se i Jorge Sampaoli. To su dva velika favorita.

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!