NaslovnicaVijestiTko bi mogao ispasti iz sastava povratkom Balea?

Tko bi mogao ispasti iz sastava povratkom Balea?

Gareth Bale konačno se vratio na terene i mogao bi biti 100% spreman za El Clasico. Zidane dugo nije imao na raspolaganju BBC (Bale, Benzema, Cristiano). Zanimljivo – zadnji put BBC je započeo utakmicu je El Clasico u 4. mjesecu prošle sezone.

Prošle sezone nekoliko igrača bilo je na granici prvog sastava. Morata se za poziciju borio s Benzemom, Pepe s Varaneom, James i Isco s Baleom, a s obzirom da stalne rotacije koje su uobičajene za Zidaneov Real, ne može se reći da se znalo standardnih 11 Real Madrida.

[su_cashout]

Ove sezone situacija je puno jasnija, točno se zna tko je startni igrač, a tko je igrač s klupe, no povratkom Balea, vratit će se ta dilema. Prvih jedanaest Zidaneovog Reala ove sezone su: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro, Modrić, Kroos, Isco – Ronaldo, Benzema.

Real više ne igra u formaciji 4-3-3 već u formaciji 4-4-2 s rombom u sredini gdje je Isco prednji vezni, a Casemiro zadnji vezni, a Cristiano Ronaldo i Benzema su u napadu. Povratkom Balea, možda će se vratiti formacija 4-3-3, a Cristiano bi mogao na svoju staru poziciju krilnog napadača.

Marca piše o mogućnostima promjene sastava

Marca piše kako su samo tri igrača u kombinaciji da ispadnu iz sastava zbog povratka Garetha Balea:

Kao prva opcija nameće se izbacivanje po mnogima Realove najslabije karike – Karima Benzeme. Realova devetka koja je ove sezone postigla tek 5 golova u 18 odigranih utakmica te upisala 3 asistencije nije na razini i to je svima jasno, no trener Zinedine Zidane i dalje mu bezuvjetno vjeruje.

Druga opcija je vraćanje na staro – izbacivanje Isca. Po mnogima najbolji igrač Real Madrida ove sezone, kreativni playmaker postigao je također 5 golova te ih je 5 i asistirao. Zbog njega Real igra u skroz drugoj formaciji od one s Garethom Balea. Njegovo izbacivanje iz sastava značilo bi vjerojatno i promjena formacije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Treća opcija o kojoj piše Marca mnoge je iznenadilo – navodno bi iz sastava mogao ispasti jedan od najboljih veznjaka svijeta Toni Kroos. Njegovo izbacivanje iz sastava značilo bi da se Isco povlači na poziciju centralnog veznog igrača u duetu s Modrićem, a Bale bi igrao u napadu rame uz rame s Benzemom i Ronaldom.

Zanimljivo kako nitko ne priča o opciji koja je bila prije dolaska Zidanea. Ancelotti i Benitez igrali su bez zadnjeg veznog igrača koji je u ovom slučaju – Brazilac Casemiro. Real bez Casemira igra puno ofanzivnije, ali Zinedine Zidane Real Madridu je donio ravnotežu uvođenjem zadnjeg veznog igrača nakon čega su osvojili dvije uzastopne Lige prvaka te je to razlog zašto Zidane vjeruje u formaciju gdje Casemiro čuva leđa Modriću i Kroosu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!