NaslovnicaVijestiTko bi mogao osvojiti Zlatnu loptu nakon Ronalda i Messija? Prije dvije...

Tko bi mogao osvojiti Zlatnu loptu nakon Ronalda i Messija? Prije dvije godine Cristiano Ronaldo je imenovao pet potencijalnih osvajača

Tko bi mogao osvojiti Zlatnu loptu nakon Ronalda i Messija? Prije dvije godine Cristiano Ronaldo je imenovao pet potencijalnih osvajača. Cristiano Ronaldo i Lionel Messi su dominirali nogometom u posljednjih desetak godina.

Tko bi mogao

Približava se 10 godina otkako nije nitko drugi osvojio Zlatnu loptu sem ovog dvojca, gdje je Kaka osvojio posljednji put 2007. godine.

No, s Ronaldom koji je napunio 32. ranije ove godine, a Messi ulazi u 30-u ovog ljeta, par će morati napraviti mjesta za mlađe talente u nadolazećim godinama.

No, tko je dovoljno dobar da izazove Ronalda i Messija za Zlatnu loptu?

Bit će jako teško predvidjeti koji mladi igrač će postati najbolji igrač na svijetu.

[su_euro_soccer_bonus]

No, to nije spriječilo samog Ronalda da imenuje pet igrača koji bi ga mogli zamijeniti i postati budući osvajači Zlatne lopte.

Studenog 2015. godine, Ronaldo je govorio za BT Sport, gdje je imenovao pet igrača za koje vjeruje da će zamijeniti njega i Messija kao najbolje igrače na svijetu.

“Vidite da mnogi igrači imaju potencijal, spomenut ću Odegaarda iz Madrida, na primjer, on ima 16. godina i još uvijek je vrlo mlad, ali možete vidjeti da je on vrlo dobar igrač”, rekao je Ronaldo.

“Hazard na primjer, pa tu je broj 7 iz Manchester Uniteda, Depay, Pogba i možda Neymar.”
No, kako su oni prošli od tada? Pogledajmo!

MARTIN ODEGAARD

Odegaard je smatran kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača otkako je potpisao za Real Madrid kao 16-godišnjak.

No, dvije godine kasnije, norveški internacionalac nije blizu prvog tima na Bernabeuu. Umjesto toga, on je na 18-mjesečnoj posudbi u Heerenveenu.

U ovom trenutku, sve je manje vjerojatno da je on u stanju da ispuni ta očekivanja Ronalda.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

EDEN HAZARD

Pa, prošle sezone, Hazard je malo šokirao što nije ostvario dobar rezultat i nije postigao gol sve do travnja, nakon čega je Chelsea imao sezonu za zaborav.

Međutim, ove sezone on je nevjerojatan i izgleda da je na putu ka osvajanju najlakšeg naslova Premier lige do sada.

On bi čak mogao biti i suigrač Ronalda u Madridu iduće sezone, ako je vjerovati izvještajima.

MEMPHIS DEPAY

Oh Bože. Depay je trajao samo 18 mjeseci u Manchester Unitedu, prije nego što je otišao u Lyon.

On se borio u svojoj debitantskoj sezoni pod vodstvom Louis van Gaala, postigavši samo sedam golova u 53 utakmica, dok je Jose Mourinho smatrao da je višak u njegovoj ekipi – koristeći ga samo osam puta. Pošteno je reći da je Ronaldo pogriješio pri ovom izboru.

PAUL POGBA

Ronaldo je tipovao Pogbu da postane jedan od najboljih nogometaša svijeta prije nego što je postao jedan od najskupljih na svijetu.

Možda je United poslušao Ronaldov savjet i doveo Francuza na Old Trafford.

Od njegovog transfera vrijednog 89 milijuna funti, Pogba nije opravdao taj novac u Premier ligi do sada, ali on još uvijek ima samo 24 godine.

[su_bet365_200_bonus_mali]

NEYMAR

Bilo je puno priče o dobrom odnosu Ronalda sa Barceloninim Neymarom, tako da ne čudi što je njegovo ime na listi.

Također ne čudi što ga je imenovao kao potencijalnog osvajača Zlatne lopte, jer ne treba neki nogometni genij da bi vidio da Neymar ima taj potencijal da bude najbolji igrač na svijetu.

Liverpool v Everton: Marseyside derbi je proizveo više crvenih i žutih kartona nego bilo koji drugi derbi u Engleskoj

Teško je vjerovati da Neymar još uvijek ima samo 25 godina s obzirom na količinu iskustva koje on u ovom trenutku ima. Osvajač Zlatne lopte na čekanju i to je sigurno!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!