NaslovnicaVijestiTko će biti novi trener Chelseaja? Evo što misli Harry Redknapp

Tko će biti novi trener Chelseaja? Evo što misli Harry Redknapp

Bivši trener Tottenhama i QPR-a, Harry Redknapp vjeruje da bi John Terry trebao biti novi trener Chelseaja.

OIR_resizer

Guus Hiddink je privremeno rješenje do kraja sezone nakon što je otkaz dobio Jose Mourinho.

Vjeruje se kako će sljedeće sezone Chelsea voditi jedan od najboljih trenera svijeta u ovom trenutku poput Pepa Guardiole, Diega Simeonea i Manuela Pellegrinija.

Redknapp ne misli tako, on smatra da bi šansu trebao dobiti sadašnji kapetan ‘Plavaca’, John Terry.

“John Terry trebao bi biti trener u Chelseaju. On je vođa kluba, zna sve o momčadi i ima mnogo iskustva iz prošlosti. Neki igrači su bili i igrači i treneri u isto vrijeme. Kenny Dalglish bio je igrač – trener, ne znam zašto ne bi bio i John Terry. Pep Guardiola postao je trener Barcelone nakon što je trenirao njihovu ‘B’ momčad”, rekao je Harry Redknap za Evening Standard.

“Didier Drogba vratio se u Chelsea kao pomoćnik treneru što dovoljno govori koliko ga Roman Abramovich cijeni i smatra važnim za klub.”

Je li Harry u pravu?

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!