NaslovnicaVijestiTKO ĆE BITI SLJEDEĆI MENADŽER REAL MADRIDA? Evo tko bi mogao naslijediti...

TKO ĆE BITI SLJEDEĆI MENADŽER REAL MADRIDA? Evo tko bi mogao naslijediti Zidanea!

Real Madrid je u lovu na novog menadžera nakon što je Zinedine Zidane najavio da će napustiti klub. Francuz je osvojio Ligu prvaka po treću uzastopnu sezonu, gdje je njegova ekipa pobijedila Liverpoola sa 3-1 u Kijevu u subotu, ali je odlučio otići.

TKO ĆE BITI

Evo koje je kandidate Association Sport predstavio kao potencijalne nasljednike Zinedine Zidanea u Real Madridu:

ANTONIO CONTE

Osvojio je naslov u Italiji i Engleskoj, 48-godišnji menadžer Chelseaja će kako stvari stoje napustiti Stamford Bridge tijekom ljetnog prijelaznog roka nakon razočaravajuće sezone 2017/18 Premier lige.

Prilika da se preseli u klub kao što je Real Madrid odgovara bivšem talijanskom menadžer, dok Chelsea može izbjeći plaćanje otpremnine kako bi uklonio Contea sa svog položaja.

Conte ima karakter da se nosi sa pritiskom na Bernabeu i jedan je od ranih favorita za ovu poziciju.

ARSENE WENGER

Francuz je završio svoj 22-godišnji mandat kao menadžer Arsenala na kraju sezone i dugoročni je cilj Realovog predsjednika Florentina Pereza.

68-godišnjak je godinama tvrdio da je odbio svaki veliki klub na svijetu da ostane odan Topnicima, ali sada ima slobodu da sluša takve ponude.

GUTI

Pravi čovjek Real Madrida, bivši igrač osvojio je pet naslova La Lige i tri Lige prvaka tijekom karijere koja je uključivala gotovo 550 nastupa za Los Blancose.

41-godišnjak sada trenira timove za mlade u klubu i kao i Zidane, mogao bi doći u prvi tim, što bi mu vjerojatno bio najveći posao u svjetskom nogometu.

MASSIMILIANO ALLEGRI

50-godišnji Talijan ima vjerodajnice za zamjenu Zidanea, koji je osvojio četiri uzastopne lige i kupa u Juventusu.

Allegri je bio snažno povezan sa upražnjenim mjestom u Arsenalu kada je prvi put objavljen Wengerov odlazak, ali je završio špekulacije rekavši kako želi nastaviti u Juventusu.

Taj bi stav mogao promijeniti klub sa imenom Real Madrid – iako nema Europskog uspjeha u svom životopisu, najbliže je došao do finala Lige prvaka, gdje je izgubio sa 4-1 od Real Madrida u 2017. godini.

MAURICIO POCHETTINO

Argentinac se već neko vrijeme povezuje sa Real Madridom, ali je nedavno potpisao novi ugovor u Tottenhamu.

Pochettino još uvijek nije osvojio niti jedan veliki trofej, što radi protiv njega, ali bivši menadžer Espanyola je pohvaljen za njegov pristup i poticanje mladih talenata.

Pisalo se kao da bi mogao napustiti Tottenham, ali njegova svježi petogodišnji ugovor čini manje vjerojatnim ta dešavanja, s obzirom na to koliko će kompenzacija Real morati da plati kako bi ga doveo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!