NaslovnicaVijestiPoznato zašto Mbappe želi napustiti PSG: Malo tko će ga podržati ako...

Poznato zašto Mbappe želi napustiti PSG: Malo tko će ga podržati ako se ovo pokaže točnim

Novi skandal potresa PSG samo nekoliko mjeseci nakon što je Kylian Mbappe obnovio ugovor s klubom. Ponovno je u centru pažnje, a protiv njega je, barem se tako čini, cijeli francuski klub.

Mbappe je navodno jučer zatražio odlazak iz kluba, nezadovoljan iz više razloga. Prvi i najvažniji je činjenica da mu je obećano da će trener biti Zinedine Zidane, no umjesto njega je doveden Christophe Galtier, stručnjak koji dobro radi svoj posao, ali nema baš reputaciju kakvu ima Zidane.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mbappe smatra da ga je uprava kluba prevarila prilikom potpisivanja ugovora, jer su mu navodno obećane veće ovlasti u odlučivanju o momčadi. Mbappe je nezadovoljstvo izrazio sebičnošću u prijašnjim utakmicama, što nikako ne odgovara Neymaru i Lionelu Messiju, dvjema velikim svjetskim zvijezdama kojima je dosta Mbappeovog ponašanja. Posebno se to odnosi na Neymara, kojeg je Mbappe ljetos navodno želio otjerati iz kluba, odnosno pokušao je uvjeriti čelnike kluba da ga prodaju.

Messi je ranije bio ravnodušan po ovom pitanju, ali kako prenose francuski mediji, u posljednje vrijeme sve je češće na Neymarovoj strani, pa se u svlačionici pariškog kluba stvorio anti-Mbappeov klan.

Navodno je iznimno nezadovoljan i sportski direktor Luis Campos, jedan od najcjenjenijih stručnjaka u Europi, koji je očekivao da klub sankcionira bahato ponašanje svih svojih zvijezda. S druge strane, uprava Parižana smatra da Mbappe blefira i da neće forsirati odlazak, a namjeravaju ga zadržati čak i ako izrazi želju za transferom.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!