NaslovnicaVijestiDanas je ždrijeb osmine finala Lige prvaka. Evo tko se skim može...

Danas je ždrijeb osmine finala Lige prvaka. Evo tko se skim može sastati.

Grupna faza Lige prvaka završena je prošlog tjedna, a 16 momčadi sada se priprema za osminu finala. Prije nego što pauziramo zbog zimske stanke, svi ljubitelji nogometa s nestrpljenjem očekuju ždrijeb koji će se održati u ponedjeljak, 18. siječnja, u 12 sati u Nyonu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Status nositelja pripada klubovima koji su dominirali svojim skupinama, dok će drugoplasirani klubovi nastupiti kao nenositelji.

Nositelji: Arsenal, Atletico, Bayern, Barcelona, Borussia Dortmund, Manchester City, Real Madrid, Real Sociedad

Nenositelji: Copenhagen, Inter, Lazio, Leipzig, Napoli, PSG, Porto, PSV

Svaki par u osmini finala sastavit će se od jednog kluba koji nosi status i jednog nenositelja. Prvu utakmicu na vlastitom terenu odigrat će nenositelji. Prilikom ždrijeba, nužno je izbjeći sudar dvaju klubova iz iste države ili onih koji su prethodno bili u istoj skupini. Liga prvaka nastavlja se 13. veljače iduće godine, dok će se finale održati na Wembleyju 1. lipnja. Prijenos ždrijeba bit će dostupan na Arena Sport 1 kanalu od 12 sati ili putem službene stranice UEFA-e.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!