NaslovnicaVijestiTKO JE DIOGO DALOT? Unitedovo pojačanje od 22 milijuna eura...

TKO JE DIOGO DALOT? Unitedovo pojačanje od 22 milijuna eura…

Tko je novi igrač Manchester Uniteda – Diogo Dalot? Igrač koji je iz Porta došao u jedan od najvećih klubova na svijetu, a o kojem svijeta nogometa baš i ne zna puno osim da je Portugalac koji je danas plaćen 22 milijuna eura.

Diogo Dalot, 19-ogodišnji desni bočni od danas je novi igrač Manchester Uniteda. Dalot je u ‘crvene vragove’ stigao u transferu ‘teškom’ 22 milijuna eura. Dalot nije na popisu igrača za Svjetsko prvesntvo u Rusiji niti je ikada zaigrao za portugalsku A reprezentaciju.

Diogo Dalot, rođen je Bragi 1999. godine, ima 19 godina i visok je 1.83 što se može reći da je iznad prosjek za igrača na bočnoj poziciji. Dalot čak nije ni u agenciji Gestifute koju vodi Jorge Mendes, Mourinhov i Ronaldov menadžer koji zastupa gotovo sve portugalske zvijezde u svijetu nogometa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Igrači Porta nerijetko idu u velike klubove, zaista je riječ o klubu koji svake sezone proizvodi nekoliko vrhunskih igrača. Čak i igrači na bočnim pozicijama prodaju se u najbolje klubove, recimo Alex Sandro u Juventus, a Danilo u Real Madrid nakon čega i u Manchester City.

Sve bi to bilo u redu da je Diogo Dalot imao vremena pokazati svoje nogometno umijeće, riječ je o igraču koji je odigrao tek 7 utakmica u seniorskom (profesionalnom) nogometu. Odigrao je tek šest utakmica u domaćem prvesntvu pri čemu je jednu izgubio, u pet slavio u jednoj upisao dvije asistencije protiv desetoplasirane momčadi prvenstva.

[su_cashout]

Naravno, sama činjenica da je s 19 godina postao igrač koji konkurira za prvi sastav u Portu ukazuje na to da je riječ o velikom potencijalu. Očito kako je to bilo dovoljno da Manchester United donese takvu odluku, da kupi relativno neprovjerenog igrača, ali igrača u kojem vide potencijal. Mediji u Engleskoj tvrde kako je riječ o velikom potencijalu koji je raskoš svog talenta pokazivao i u mlađim uzrastima, no i dalje je cijena od 22 milijuna eura poprilično velika.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!