NaslovnicaVijestiTko je najbolji u Premier ligi? Bizaran odgovor Frank Lamparda!

Tko je najbolji u Premier ligi? Bizaran odgovor Frank Lamparda!

Već dugo vremena se Eden Hauard smatra najboljim igračem u Premier ligi, ali Belgijancu prijeti skidanje te krune ove sezone.

Tko je najbolji

Bivši kolega iz Chelseaja, Kevin De Bruyne impresionira za Manchester City u svojoj trećoj sezoni u klubu, a sada mnogi vjeruju da je jedan od najboljih u Premier ligi.

U 15 ligaških nastupa u ovoj sezoni, De Bruyne je postigao četiri gola i asistira za još osam za svoju ekipu koja se nalazi na vrhu tabele.

Što se tiče Hazarda, 26-godišnjak ima jedan gol više, ali samo dvije asistencije u 12 nastupa. Čak je i prošli mjesec priznao da više nije prvi u ligi.

[su_watch_live_football]

“Kevin je definitivno najbolji igrač u Premier ligi u ovom trenutku”, rekao je Hazard.

“City je najbolji tim Premier lige i Kevin je važan igrač u ekipi Pep Guardiole.”

“Lako je igrati sa Kevinom, jer smo dobri igrači.”

Jedna stvar na koji se svaki nogometni navijač može složiti jeste da su De Bruyne i Hazard dva najbolja igrača u Premier ligi, ne samo na trenutačnoj formi, nego i općenito.

Frank Lampard to svakako misli, ali kada su ga u utorak pitali je li Hazard najbolji u Engleskoj, on je dao prilično bizaran odgovor.

Lampard je u intervjuu za BT Sport dobio pitanje od navijača: “Je li Eden Hazard najbolji igrač u Engleskoj u ovom trenutku?”

Lampard je u početku odgovorio da je De Bruyne trenutno u najboljoj formi, ali je ubacio i ime iznenađenja: Raheem Sterling.

[su_bonus]

Prema legendi Chelseaja, Sterling je na vrhu zajedno sa De Bruyneom i Hazardom, koji su igrači svjetske klase, kao najbolji u Premier ligi.

“Nismo još baš tako daleko da kažemo ovo sa sigurnošću, no on je zaista bio odličan u posljednjih nekoliko utakmica i krenuo je ka najboljem”, rekao je Lampard.

“Ali ako pogledate sezonu i način na koji De Bruyne igra u Manchester Cityju od samog početka i s obzirom na to koliko su daleko u ligi.”

“On je zaista bio odličan za njih, a Raheem Sterling mora dobiti pohvale zbog toga što postiže važne golove.”

Sterling je fantastičan ove sezone, ali reći da je dobar kao De Bruyne i Hazard je zaista bizarno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!