NaslovnicaVijestiTKO JE NAJBOLJI? Upoređena statistika Messija, Ronalda i Neymara na njihove 26....

TKO JE NAJBOLJI? Upoređena statistika Messija, Ronalda i Neymara na njihove 26. rođendane

Sretan rođendan Neymar! Najskuplji svjetski igrač danas puni 26 godina i ulazi u godine koje će njegovu karijeru definirati na vrhuncu njegovih moći. Ono što Brazilac postiže u PSG-u ili negdje drugdje, u nadolazećim sezonama bit će intrigantno gledati.

TKO JE NAJBOLJI

Ono što će mnogi ljubitelji nogometa biti zainteresirani vidjeti je li Neymar zaista zamijenio Lionel Messija i Cristiana Ronalda kao dva idola koja se približavaju mirovini.

Iako je prilično teško vidjeti kako Brazilac doseže njihovu razinu, nepisana je istina da je zvijezda PSG-a u osnovi treći najbolji igrač na svijetu, a time i očit nasljednik.

Uostalom, to je bio glavni dio njegove odluke da napusti Barcelonu prošlog ljeta, njegova želja da izađe iz Messijeve sjene i bori se za individualne počasti kao glavni čovjek u Francuskoj.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

I moramo reći da on već ima sjajnu karijeru. Na ocjenu prelijepog slobodnog udarca protiv Lillea prošlog tjedna, Neymar je uspio postići 350 golova kao profesionalac, što je prilično izvanredan uspjeh.

Brazilac je već osvojio dva ligaška naslova, naslov Lige prvaka, Konfederacijski kup, Svjetsko prvenstvo i Copa Libertadores od svog debija 2009. godine.

On već ima 53 gola postignuta za Brazil i izgleda da će oboriti Peleov dugogodišnji rekord.

Koliko je posebnost dostignuća sve ove statistike u odnosu na one koje pokušava preći? Pa, čini se vrlo zanimljivo.

Jedan korisnik Reddita sastavio je statistiku Messija, Ronalda i Neymara na njihov 26. rođendan kako bi procijenio je li PSG-ova zvijezda na pravom putu da postane najbolji igrač svijeta.

[su_bet365_100_bonus]

CRISTIANO RONALDO (Napunio 26. godina 5. veljače 2011)

471 utakmcia, 213 golova, 89 asistencija, 1 Zlatna lopta, 1 Zlatna kopačka.

LIONEL MESSI (Napunio 26. godina 24. lipnja 2013)

461 utakmica, 348 golova, 138 asistencija, 4 Zlatne lopte, 1 Zlatna kopačka.

NEYMAR JR (Napunio 26. godina 5. veljače 2018)

520 utakmica, 321 gol, 171 asistencija. Nema Zlatne lopte ni Zlatne kopačke, još uvijek.

Argentinac je imao više golova, trofeja Zlatne lopte i Zlatne kopačke na svoj 26. rođendan od Neymara i Ronalda. Neymar je skupio više golova i više asistencija od Ronalda.

I dok Neymar možda nije uspio pobijediti 26-godišnjeg Messija, te statistike nisu za zanemariti. Ovo je zaista izvanredna statistika sva tri igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!