Tko stoji iza Wilshereove posudbe u Bournemouth?

Tko stoji iza Wilshereove posudbe u Bournemouth? Postoji mala sumnja da je posudba Jack Wilsherea za Bournemouth bio jedan od najšokantnijih poteza u ovom ljetnom prijelaznom roku.

Tko stoji

Na početku je izgledalo tako apsurdno, gdje je trebalo do kraja prijelaznog roka da se završi ovaj potez. U stvari, 24-godišnjak je morao dobro razmisliti koju ponudu će prihvatiti, gdje su ga htjeli iz Milana, Rome i Crystal Palacea usred posljednjih minuta.

Međutim, Bournemouth je uspio izaći kao pobjednik, a razlozi koji stoje iza ovog izbora počinju se materijalizirati. Osim toga, jedan korijen uvjeravanja za Wilsherea je bio i gospodin David Beckham.

Do posljednjeg dana prijelaznog roka, posudba Wilsherea iz Arsenala je izgledala nevjerojatno.

To je, unatoč činjenici, da je on imao burna nedavna iskustva na Emiratesu; činilo se kao logičan potez. Prema tome, kad je Bournemouth došao da traži potpis Engleza, Wenger nije imao primjedbi.

Ipak, 24-godišnjak ima neosporan talent i sposobnost, a iznenađenje za sve je bilo da je na kraju pobjednik za njegov potpis bio Bournemouth. Činjenica je ta da je sedam puta osvajač Lige prvaka AC Milan bio također zainteresovan, a Wilshere to nije uzimao u obzir.

Kao rezultat toga, bilo je potrebno rasvijetliti Wilshereovo razmišljanje. Uostalom Bournemouthova ekopa se nalazila u trećoj engleskoj ligi prije samo pet godina i imali su samo jedan bod iz tri utakmice ove sezone.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)