NaslovnicaVijestiTOLIKO O NJEGOVOJ SKROMNOSTI: Kante zarađuje više nego Willian i Hazard -...

TOLIKO O NJEGOVOJ SKROMNOSTI: Kante zarađuje više nego Willian i Hazard – ZAJEDNO!

N’Golo Kante je možda i najvažniji igrač ekipe Chelseaja. U Londonu ga toliko cijene da su odlučili produćiti ugovor sa njim, prema kojem će zarađivati više nego Eden Hazard i Willian zajedno, a ujedno je postao i najplaćeniji nogometaš u historiji kluba.

Već smo pisali o tome kako je Chelsea produljio ugovor s izvrsnim veznim igračem i možda jednim od najboljih igrača u klubu N’Golo Kanteom. Francuz, koji je ove godine osvojio i naslov svjetskog prvaka, obećao je vijernost londonskom klubu sve do 2023. godine.

Da li je Kante baš uvijek skroman? Njegov sugirač tvrdi da i nije baš

Budući da je Kante došao u klub 2016. godine i od tada je jedan od ključnih članova tima  sada će biti nagrađen u skladu s tim epitetima. Engleski mediji izvijestili su kako će Kante prema novom ugovoru na sedmičnoj ravni zarađivati astronomsku plaću od 325.000 eura.

Sa novim ugovorom, Kante koji važi za vrlo skromnu osobu, je postao najplaćeniji igrač u historiji londonskog kluba a sa novim ugovorom će zarađivati više od svih igrača u klubu. Fascinantan podatak je taj da će Francuz imati veću platu nego što imaju Eden Hazard i Willian – zajedno.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!