NaslovnicaVijestiToni Kroos: On će biti vrhunski vezni igrač, moj nasljednik!

Toni Kroos: On će biti vrhunski vezni igrač, moj nasljednik!

Vezni igrač Real Madrida Toni Kroos izjavio je kako će igrač Borussije Dortmund Julian Weigl biti svjetska klasa i vjerovatno njegov nasljednik.

Toni Kroos pohvalio Juliana Weigla

21-godišnji Weigl je ključan dio Tuchelovog tima, u koji je stigao iz 1860 Münchena 2015. godine, a povezivan je sa prelaskom u Manchester City, Barcelonu i Real Madrid.

Kroos je na pitanje njegovog fana na twitteru “Koji igrač u današnjem nogometu te podsjeća na tebe i tvoj način igre”, Nijemac je odgovorio: “Julian Weigl, on će jednog dana biti igrač svjetske klase.

Kroos i Weigl su igrali zajedno za reprezentaciju Njemačke, a u budućnosti bi mogli zaigrati zajedno i na klupskom nivou, s obzirom da Kroos ima tek 27 godina, te da je njegov klub zainteresovan za igrača Borussije Dortmund.

Weigl je odigrao ukupno 31 utakmicu u dresu Borussije ove sezone u svim takmičenjima, a propustio je samo tri. On igra poziciju defanzivnog veznog, te je imao više ukradenih lopti nego bilo koji drugi igrač Borussije ove sezone.

Borussia Dortmund se nakon 23 odigrana kola nalazi na trećem mjestu u Bundesligi sa 43 osvojena boda. Na drugom mjestu je iznenađenje sezone RB leipzig sa šest bodova više, dok je vodeći Bayern sa 56 osvojenih bodova.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!