NaslovnicaVijestiToni Kroos objasnio zašto je napustio Bayern Munchen 2014. godine

Toni Kroos objasnio zašto je napustio Bayern Munchen 2014. godine

Zvijezda Real Madrida Toni Kroos danas je otkrio kako je napravio pravu odluku prešavši u ‘kraljevski’ klub iz Bayern Munchena u ljeto 2014. godine.

Kroos objasnio zašto je napustio Bayern Munchen

On je produkt omladinske škole bavarskog giganta, a ukupno je sedam godina proveo igrajući u prvom timu, te je osvojio tri puta Bundesligu, te jednom Ligu prvaka u dresu njemačkog prvaka, prije nego što je stigao u španjolsku prijestolnicu.

Od tada je također osvojio mnoštvo titula i u dresu Los Blancosa, uključujući dvije uzastopne titule Lige prvaka.

[su_no1forfootball]

“Odluka o odlasku iz Bayern Munchena je bila dobra. Zapravo, nema nikakve sumnje da sam donio dobru odluku”, rekao je Kroos u intervjuu za njemačke medije.

“Ukoliko odete u vrhunski klub, to je jedna stepenica više u vašem razvoju. Carlo Ancelotti me je želio dovesti u Real Madrid i to se i desilo.”

Kroos je na Santiago Bernabeu stigao za samo 25 miliona eura, te je od tada ukupno u svim takmičenjima odigrao 157 utakmica, postigao osam golova i podijelio 34 asistencije.

[su_bonus]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!