NaslovnicaVijestiTOP 11 igrača koji će odlučivati o svojoj sudbini u 2016. godini

TOP 11 igrača koji će odlučivati o svojoj sudbini u 2016. godini

2016. godina samo što nam nije stigla na vrata, a povodom njenog dolaska sastavili smo popis nogometaša koji imaju svoju budućnost u svojim rukama ili će je imati kroz nekoliko mjeseci.

OIR_resizer

Prije 20 godina John Marc Bosman promijenio je zakon o ugovorima nogometaša i sada kao rezultat igrači imaju slobodu prelaska u druge klubove prije nego što ugovor igraču istekne.

Ulaskom u Novu 2016. godinu sastavili smo listu TOP 11 igrača za koje su zainteresirani mnogi klubovi, a ugovor im je na isteku.

To su: Zlatan Ibrahimović, John Terry, Hatem Ben Arfa, Branislav Ivanović, Sofiane Feghouli, Ever Banega, Samir Handanović, Michael Carrick, Tomas Rosicky, Victor Valdes i Charlie Austin.

Screen-Shot-2015-12-24-at-14.43.32

[su_google_adsense]

Screen-Shot-2015-12-24-at-14.48.00

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!