NaslovnicaVijestiTorres: Benitez me odveo do razine za koju nisam mogao ni sanjati

Torres: Benitez me odveo do razine za koju nisam mogao ni sanjati

Benitez me odveo do razine za koju nisam mogao ni sanjati, rekao je Torres. Napadač Atletico Madrida je pohvalio je svog bivšeg šefa koji ga je vodio u Liverpoolu, gdje se proslavio i pokazao svoje najbolje sposobnosti, ali se zahvalio i Diego Simeoneu za njegov povratak na Vicente Calderon.

Benitez me odveo do razine za koju nisam mogao ni sanjati

Fernando Torres kaže da nikada nije dosegao razinu kao što je to uradio pod vodstvom Rafael Beniteza u Liverpoolu.

Benitez je potpisao Torresa za rekordnu naknadu u to vrijeme od 20 miliona funti u 2007 godini, doveo ga je iz Atletico Madrida gdje je počeo karijeru.

Napadač je postigao 81 gol u 142 nastupa za Liverpool, ali niz povreda su dovele do gubitka forme, te je loše igrao za Chelsea i AC Milan.

Torres priznaje da ne vjeruje da će ikada više pokazati ono što je pokazao pod vodstvom Beniteza, ali se zahvalio Diego Simeoneu što ga je vratio na Vicente Calderon.

“Oni su vrlo važni ljudi za mene. Sa Benitezom sam dostigao razinu koju nikada nisam ni sanjao da ću dostići”, rekao je za Cadena Cope.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Sa Simeoneom sam imao priliku da se vratim u klub i proživim neke vrlo emotivne trenutke i mislim da najbolje tek dolazi.”

Torres je zabio svoj 100-ti gol za Atletico u pobjedi protiv Eibara od 3-1.

Iako je njegova budućnost i dalje neizvjesna, 31-godišnjak želi da ostane u Atleticu.

“Moja budućnost je ovdje, u Atleticu,” rekao je Torres.

“U ovom trenutku imam sreću da igram tamo gdje želim. Ne znam do kada, ali želim uživati u svakoj utakmici.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!