NaslovnicaVijestiTorres dobio ponudu koja bi ga učinila najplaćenijim igračem na svijetu

Torres dobio ponudu koja bi ga učinila najplaćenijim igračem na svijetu

Torres dobio ponudu koja bi ga učinila najplaćenijim igračem na svijetu. Fernando bi mogao postati najplaćeniji fudbaler na svijetu ovog ljeta, otkrio je agent napadača. Jose Antonio Martin ‘Peton’ tvrdi da Torres ima osam klubova koji žele da ga potpišu – uključujući i jedan, koji se najvjerovatnije nalazi u Kini, koji je spreman da ponudi bivšem napdaču Liverpoola i Chelseaja astronomski ugovor kako bi ga namamio daleko od Španije.

Torres dobio ponudu koja bi ga učinila najplaćenijim igračem

Peyton je pozvao menadžera Atletico Madrida, Diego Simeonea da bi razgovarao o tome da li on ima planove za Torresa naredne sezone, tako da može donijeti odluku da li da ga prodaje ili ne.

Fernando i Simeone trebaju sjesti i razgovarati o tome”, izjavio je on.

“Navijači ne žele da se Torresu stalno govori ne. On ima ponudu koja će ga učini najplaćenijim igračem na svijetu. Postoje nijanse. Sve zavisi od volje kluba.”

“Ovo je nešto što se mora riješiti, ali ne između Gil Marina ili Andree Berta, nego između Diego Simeonea i Torresa, koji su prijatelji.”

“On mora da mu kaže (Torres), ‘Ja računam na tebe, ili ja ne računam na tebe’.”

“Naviječi žele njegov ugovor da bude obnovljen i to je nešto što se ne može poreći.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Torres je samo na posudbi u Atletico Madridu i AC Milana, a njegov ugovor treba isteći ovog ljeta.

Ali, pošto je Atletico pod zabranom transfera, Simeone može odlučiti da zadrži 31-godišnjaka na Vicente Calderonu kao zamjenu za Antoine Griezmanna, Jackson Martineza, Luciano Vietto-a i Angel Correa-e.

Iskreno, Torres je ponudio vrlo malo Atleticu ove sezone. Postigao je dva gola u 23 nastupa za klub iz Madrida, koji se u velikoj mjeri oslanja na sjajnog Griezmanna.

Dugo je vremena prošlo otkako se Torres smatrao za jednog od najboljih napdača u europi. Bio je to oštar pad forme kada je napustio Anfield i preselio se na Stamford Bridge u januaru 2011. godine.

Simeone može osjetiti da je to u najboljem interesu sviju, ako će Torresu, koji će uvijek biti junak u Atletico Madridu, biti dozvoljeno da napusti klub ovog ljeta, onda će to razumiti i svi navijači ovog kluba i shvatit će da je to pravo rješenje.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!