NaslovnicaVijestiTorres i Gabi: Evo šta je odlučilo polufinale

Torres i Gabi: Evo šta je odlučilo polufinale

Nogometaši Atletica, Fernando Torres i Gabi, rekli su šta je presudilo polufinale Lige prvaka protiv Real Madrida.

polufinale

Napadač Atletica Fernando Torres uvjeren je da će njegov tim jednog dana osvojiti trofej Lige prvaka.

Atletico je opet protiv Reala ostao bez šanse da osvoji prvi “ušati pehar” u klupskoj povijesti, iako je u revanšu trijumfovao 2:1, ali je eliminiran zbog uvjerljivog poraza 3:0 na Santiago Bernabeu.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Moramo biti zadovoljni zbog predanosti igrača i zbog velikog uloženog truda. Pobijedili smo, napravili mali korak, ali vjerujemo da ćemo ponovno imati priliku da igramo finale. Naš cilj je vrlo moguć”, rekao je Torres za Bin sport poslije utakmice.

On je poručio da je prva utakmica odlučila finalistu Lige prvaka, unatoč tome što je vjerovao u veliki preokret.

Kako će Chelsea profitirati od Juventusovog uspjeha?

Football leaks: Pogledajte koliko Ronaldo zarađuje izvan nogometa

Razlog zbog kojeg je Torres pobijesnio na Ronalda: Evo što su rekli jedan drugom

Bonnuci i Alves iznijeli očekivanja pred finale Lige prvaka

“Pokazali smo da smo u jednom trenutku bili blizu, ali je prvi meč bio presudan. Ovo nije naš limit, ništa ne može preko noći, igraćemo na novom stadionu i to je početak nečeg velikog”, poručio je Torres.

Kapetan Gabi naglasio je da je “slalom” napadača Reala Karima Benzeme kroz obranu “jorgandžija” kod gola Isca bio ključni trenutak utakmice.

“Odlično smo otvorili utakmicu, ali nas je od sna odvojila “magija” Benzeme. Poslije toga nismo imali energije, iako nismo prestali vjerovati u prolaz. Pobijedili smo, bilo je pozitivnih stvari, ali na kraju nismo došli do uspjeha”, zaključio je Gabi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!