NaslovnicaVijestiAlvaro Morata napušta Atletico Madrid i odlazi u Italiju!

Alvaro Morata napušta Atletico Madrid i odlazi u Italiju!

Alvaro Morata, španjolski nogometaš, navodno je pristao preći u Romu ovog ljeta, ali vrijeme za konačni dogovor istječe.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon razočaravajućih sezona Tammyja Abrahama i Andree Belottija, Vučica aktivno traži novo pojačanje u napadu. Međutim, Belotti je nedavno pretrpio ozljedu križnih ligamenata pred kraj sezone, što bi moglo rezultirati njegovim izostankom do veljače ili ožujka sljedeće godine.

U ovoj sezoni, Roma je uvelike ovisila o Paulu Dybali u napadu, stoga bi dodavanje još jednog napadača u momčad značajno poboljšalo njihovu igru u nastavku.

Calciomercato izvještava da je Morata nedavno produžio ugovor s Atléticom, ali Roma je navodno spremna iskoristiti klauzulu vrijednu 10 milijuna eura. Nogometaš je već održao razgovor s trenerom Vučice, Joseom Mourinhom, kao i s Dybalom, te izražava svoju želju da se pridruži rimskom klubu uz prihvaćanje smanjenja plaće.

No, Roma se suočava s izazovom zbog ograničenja u budžetu te neće moći izvršiti transfer prije 1. srpnja, što može predstavljati problem jer postoji konkurencija drugih klubova koji su također zainteresirani za dovođenje španjolskog igrača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!