NaslovnicaVijestiVelika rasprodaja u Manchester Unitedu - prodaju čak deset igrača na ljetnom...

Velika rasprodaja u Manchester Unitedu – prodaju čak deset igrača na ljetnom prijelaznom roku!

Manchester United planira provesti veliku rekonstrukciju svoje momčadi tijekom ljetnog prijelaznog roka, s namjerom prodaje čak deset igrača, prema izvješćima.

Sezona je dosad bila razočaravajuća za United jer su zaostali u utrci za plasmanom u Ligu prvaka. Trenutačno se momčad Erika ten Haga nalazi na šestom mjestu na tablici Premier lige, s tri boda zaostatka za petoplasiranim Tottenhamom i osam bodova manjka za Aston Villom, koja zauzima četvrto mjesto.

Navijači Uniteda nadaju se da će nova investicija britanskog milijardera i šefa INEOS-a, Sira Jima Ratcliffea, donijeti više uspjeha klubu u budućnosti. Nakon što je sporazum službeno potvrđen prošlog tjedna, Ratcliffe i njegov tim preuzet će kontrolu nad nogometnim operacijama.

S obzirom na ljetni prijelazni rok, prema izvješćima Manchester Evening Newsa, očekuje se masovna reorganizacija momčadi, a prodaja bi mogla obuhvatiti čak deset igrača.

Igrači poput Aarona Wan-Bissake, Victora Lindelofa i Facunda Pellistrija imat će manje od 12 mjeseci preostalog ugovora te bi mogli biti ponuđeni drugim klubovima.

Napadač Mason Greenwood, trenutačno na posudbi u španjolskom Getafeu, privlači pažnju Barcelone, a navodno je postavljena i cijena za 23-godišnjaka.

Veznjak Casemiro također bi mogao biti na popisu igrača za transfer jer se povezuje s selidbom na Bliski istok nakon loše sezone.

Jadon Sancho, Donny van de Beek, Hannibal Mejbri i Alvaro Fernandez, svi na posudbama, također bi mogli biti na izlaznim vratima.

Na kraju, neizvjesna je budućnost napadača Marcusa Rashforda nakon loše sezone, te se navodno razmatra mogućnost rastanka s engleskim napadačem.

Osim navedenih igrača, Raphael Varane, Anthony Martial i Tom Heaton napustit će klub po isteku svojih ugovora tijekom ljeta.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!