NaslovnicaVijestiTottenham dovodi veliko pojačanje iz Serije A: Bivši igrač Liverpola se vraća...

Tottenham dovodi veliko pojačanje iz Serije A: Bivši igrač Liverpola se vraća u Premier ligu?

Spursi su navodno identificirali jedno od njihovih glavnih meta u zimskom prijelaznom roku. Ekipa Mauricija Pochettinoa se trenutno natječe u dva glavna natjecanja Premier liga i Liga prvaka. Odlično su igrali u Ligi prvaka gdje su pored Real Madrida bili prvi u skupini.

Tottenham dovodi

Ekipa iz Sjevernog Londona je osigurala prolazak u nokaut fazu Lige prvaka nakon zadivljujuće pobjede protiv Real Madrida na Wembleyu i sada u osmini finala igra protiv Juventusa.

[su_no1forfootball]

Spursi su trenutno na petom mjestu u Premier ligi i samo su dva boda iza četvrtplasirano Liverpoola, a pet iza trećeplasiranog Chelseaja. No, prije nego što se prijelazni rok zatvori, čini se da će Pochettino poslati ponudu za zvijezdu AC Milana.

Pali Europski divovi su se pojačali na ljeto. Iako je igrač za kojeg je Mauricio Pochettino zainteresiran već bio tamo i prije. Naime, radi se o Susou.

Jesus Joaquin Fernandez Saenz de la Torre zvani Suso je španjolski profesionalni nogometaš koji igra ofanzivnog veznog ili krilnog igrača u AC Milanu.

Bivši krilni igrač Liverpoola je čvrsto povezan sa prelaskom u Tottenham, prema talijanskim mediju Calciomercato.

[su_reklama]

Vjeruje se da je Tottenhamova ponuda za Susa u ljeto iznosila 20.5 milijuna funti, ali da je glatko odbijena.

Od tada je potpisao novi ugovor na San Siru, no Spursi i dalje prate njegovu situaciju.

23-godišnjak ima ugovor do 2022. godine, sa prijavljenom klauzulom oslobađanja od 44 milijuna funti.

Suso je u Milan stigao 12. siječnja 2015. godine i potpisao ugovor od četiri godine sa Talijanskim klubom. Njegov ugovor na Anfieldu je prethodno istekao u srpnju 2015.

Debitirao je 27. siječnja u četvrtfinalu Kupa Italije, mijenjajući Michelangelo Albertazzija u posljednjih 10 minuta poraza kod kuće od Lazija. Susov debi u Seriji A je došao 4. travnja, gdje je ušao u igru u 77 minuti, a taj dan su ostvarili pobjedu protiv Palerma.

15. svibnja je asistirao za gol u porazu od 3-2 protiv Sassuoloa. Kasnije u toj utakmici dobiva crveni karton nakon faula nad Francesco Magnanellijem. Prvu sezonu je završio sa jednom asistencijom i šest utakmica odigranih u svim natjecanjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!