NaslovnicaVijestiTottenham napokon dovodi svoje prvo pojačanje za 35 milijuna funti

Tottenham napokon dovodi svoje prvo pojačanje za 35 milijuna funti

Tottenham napokon dovodi svoje prvo pojačanje za 35 milijuna funti. Priznajem, pisao sam o tome kako Spurs uskoro dovodi svoje prvo pojačanje ovog ljeta već tri puta u nekoliko posljednjih tjedana, ali čini mi se da bi se ovog puta stvarno moglo dogoditi.

Tottenham napokon

Nedostatak novih pojačanja je zabrinuo navijače Spursa, sa Mauriciom Pochettinom koji se nije osvrnuo na prošlogodišnju završnicu i dodao još jedan dio slagalice u svoj tim.

Prethodna izvješća su ukazivala da su Hoffenheimov Jeremy Toljan i Genoin Giovanni Simeone trebali biti Spursova prva pojačanja, ali se ništa nije dogodilo.

Sada se pojavljuje dogovor za drugog igrača i mnogo veća je vjerojatnoća da će on biti prvo pojačanje za Mauricio Pocehettinovu ekipu.

[su_bonus]

Prema katalosnkom novinaru Gerardu Romeru iz RAC1, klub je sve završio kako bi branič Ajaxa Davinson Sanchez postao novi igrač Tottenhama.

Kolumbijac se samo prošle godine priključio Ajaxu iz Atletico Nacionala, ali je napravio veliki dojam na 46 utakmica prošle sezone, uključujući i niz finih nastupa u Ajaxovoj utrci do finala Europske lige.

[su_watch_live_football]

Barcelona, Real Madrid, Inter i Chelsea su neko vrijeme vrebali ovog igrača, ali je sada 21-godišnjak spreman da napravi transfer u sjeverni London, a transfer će iznositi 35 milijuna funti.

Također pročitajte: Xavi imenovao jednog igrača koji bi bio idealno pojačanje za Barcelonu

Ajax će napraviti veliku zaradu na igraču s obzirom da su ga prošle godine platili samo 5 milijuna.

Jedan navijač Spursa je toliko oduševljen ovim potezom da je već uredio stranicu igrača na Wikipediji:

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!