NaslovnicaVijestiTotti donio najtežu odluku: Idemo dalje, okrećem novi list u životu

Totti donio najtežu odluku: Idemo dalje, okrećem novi list u životu

Totti donio najtežu odluku: Idemo dalje, okrećem novi list u životu! Nakon provedenih više od 20 godina u Romi, gdje je postao igrač sa najviše nastupa i golova za klub, te najveća legenda koja je ikad zaigrala na Olimpicu, Francesco Totti je na kraju ove sezoni donio tešku odluku. Napustio je klub, htio je nastaviti svoju karijeru, ali izgleda da je ljubav prema Romi prevelika.

Totti donio najtežu odluku

Francesco Totti na početku sedmice donio je i zvaničnu odluku koja se tiče njega i njegovog nastavka karijere. Kralj Rima po završetku svoje nogometne karijere i zvanično će preuziti jednu od direktorskih pozicija u rimskom klubu, te će idalje ostati vjeran Romi i nakon 24 godine.

>> Alvaro Morata: Zbog njega sam došao u Chelsea

“Prvi dio mog života kojeg sam proveo u ulozi nogometša je završen. Do 28. maja je u mojoj glavi su bili samo lopta i dres a nakon toga neke stvari su mi postale prioritet. Od danas okrećem novi list u životu, on se nastavlja u Romi i nadam se da će biti uspješniji nego ovaj prvi.” – rekao je Totti.

Francesco Totti je svoju posljednu utakmicu u dresu Rome odigrao 28. maja protiv Genoe. Unatoč glasinama da bi se mogao preseliti u američki MLS ili japansku ligu, on je ostao tamo gdje mu je najdraže.

[su_live_koeficijenti]

“Novo vrijeme, nove avanture. Želim u nastavku karijere predstavljati važnu osobu kako za Romu tako i za Rim.”

Totti je za Romu odigrao 786 utakmica te je postigao 307 golova.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!