NaslovnicaVijestiTotti je odigrao posljednju utakmicu u dresu Rome!

Totti je odigrao posljednju utakmicu u dresu Rome!

Poslije 25 godina Francesco Totti je odigrao posljednju utakmicu u dresu Rome. Nakon nevjerojatnih uzbuđenja na Olimpicu mogu i on i “Vučica” da zahvale Edinu Džeku što su izborili direktan plasman u Ligu prvaka.

Totti je odigrao posljednju utakmicu

U pravom balkanskom obračunu visoki napadač je postigao gol, uz dvije asistencije, dok je na drugoj strani Darko Lazović imao pogodak i dodavanje za gol, ali i veliku prokockana priliku u 82. minuti.

Na kraju, prelijepe scene u prijestolnici Italije i veliko slavlje na tribinama.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Balkanski rat” započeo srpski igrač koji je u trećem minutu sa svoje polovice poslao pas u prostor koji je Pellegri iskoristio i doveo goste u vodstvo. Nije slavlje dugo trajalo pošto je Džeko u 10. minuti izjednačio. Njegov udarac je prvo zaustavila stativa, ali je na “popravnom” vratio loptu u mrežu.

Tim rezultatom se otišlo na pauzu, a onda je u 54. minutu stadion “eksplodirao”. Ne zbog gola, već zbog izmjene i ulaska “Princa Rima” umjesto Salaha. Totti je odigrao posljednju utakmicu u klubu u kojem je proveo svoju čitavu karijeru, i oprostio se od navijača na Olimpicu.

Napadali su i jedni i drugi u drugom dijelu, a ovog puta je reprezentativac Bosne i Hercegovine “povukao nogu”, u 74. minuti je odlično primio loptu, vratio je do De Rossija koji je donio prednost svom timu.

Mino Raiola otkrio koliko dugo će još Zlatan Ibrahimović igrati na profesionalnom nivou

Diego Costa otkrio ime jedinog kluba u koji bi otišao ovog ljeta

Igrači svjetske klase na koje će Guardiola potrošiti 300 milijuna funti

Kamerunski nogometaš završava karijeru, želi da postane porno glumac

Ipak, vodstvo je na semaforu stajalo svega pet minuta. Laxalt je odlično centrirao, a Lazović između dvojice protivničkih igrača glavom anulirao prednost rivala. Tri minute kasnije je Srbin mogao biti i junak utakmice, imao je fenomenalnu priliku, jedan na jedan s vratarom, ali su Szczęsny i stativa iz tog duela izašli kao pobjednici.

A, kako nepisano nogometno pravilo kaže, poslije promašaja slijedi kazna. Upravo to se dogodilo u 90. minuti kada je Džeko glavom spustio do Perottija koji je poslao “projektil” u mrežu i donio veliko slavlje i plasman u elitu.

Napoli je na gostovanju Sampdoriji bio uvjerljiv i da Perotti nije spasio Romu vjerojatno bi poslali bar bocu šampanjca Lazoviću.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!