NaslovnicaVijestiTotti: Možda ću biti trener nakon završetka karijere

Totti: Možda ću biti trener nakon završetka karijere

Kapetan nogometaša Rome Francesco Totti nije odbacio mogućnost da nakon igračke karijere postane trener, ali poručio je da još nije donio konačnu odluku. Totti (40) se na kraju sezone oprašta od aktivnog igranja, kada mu i ističe ugovor s Romom, u kojoj je proveo čitavu karijeru i stekao kult legende.

francescotottiromavfccrotoneseriedizb4j92eadl

“Ne znam što budućnost nosi, ali znam da ću uživati u njoj. Dio mene želi započeti trenersku karijeru, ali ne razmišljam previše o tome jer mislim da nije lako kontrolirati toliko karaktera u timu. Vidim da su mnogi bivši suigrači sada treneri, tako da je sve moguće.”, rekao je Totti za Corriere dello Sport.

Totti je izrazio želju da ostane u voljenom klubu i pomoći mu na nekoj od funkcija, što je i predsjednik James Pallota najavio. Totti je debitirao za Romu daleke 1993. godine, kada mu je šansu ukazao Vujadin Boškov, i do sada je odigrao ukupno 764 utakmica i dao 306 golova, što ga čini najuspješnijim u povijesti kluba.

Sa Rimljanima je osvojio pet trofeja, među kojima jedan Scudetto. Ostao je vjeran Romi svih godina, iako je imao bogate ponude Milana, Chelseaja i madridskog Reala.

Najveća ljubav Tottija, Roma nakon odigranih sedam kola u italijanskoj Seriji A zauzima treće mjesto sa 13 bodova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!