NaslovnicaVijestiTotti: Mrzio sam tog igrača, nisam mogao da ga podnesem!

Totti: Mrzio sam tog igrača, nisam mogao da ga podnesem!

Legenda Rome i italijanskog nogometa Francesco Totti, otkrio je u svojoj autobiografiji kojeg igrača nikako nije mogao da podnese na terenu.

Francesco Totti, legenda italijanskog nogometa, otkrio je u autobiografiji “Un Capitano” da svojevremeno nije mogao da podnese Čeha Pavela Nedveda.

Nedved je bio veliki rival Princu Rima, pošto je igrao za gradskog rivala Lazio i Juventus.

Ipak, Totti se posebno osvrnuo na duel reprezentacija Italije i Češke na Svjetskom prvenstvu 2006. u Njemačkoj. Azzurri su slavili u grupi sa 2:0 i kasnije osvojili i Svjetsko prvenstvo.

“Česi su nas stisli od prvog minuta, Nedved je bio u opasnoj formi, bio je pakleno dobar igrač, a na toj utakmici naročito. Boli me da to priznam, ali nisam mogao da ga podnesem na terenu. Bio je plačljivko, pipneš ga, a on odleti deset metara. Nastup mu je bio takav da poželiš da ga smrviš. Mrzio sam ga i taj osjećaj nikad nisam skrivao”, napisao je bivši kapetan Rome u svojoj knjizi.

Totti i Nedved sada se nalaze na funkcijama u Romi i Juveu, pa su se nedavno sreli na ždrijebu za Ligu prvaka.

“Bilo je predivno kad smo se prvi put sreli van terena. Debitovao sam u funkciji direktora, a on je prišao i pitao me kako se osjećam po završetku karijere. Zaista lijepo od njega”, dodao je Totti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!