NaslovnicaVijestiProblemi za Dalića se nastavljaju: Ni Kramarić neće biti u kadru reprezentacije?

Problemi za Dalića se nastavljaju: Ni Kramarić neće biti u kadru reprezentacije?

Jučer je Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv za Nikolu Moru, koji će se tako priključiti hrvatskoj reprezentaciji za nadolazeće utakmice protiv Turske i Walesa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Moro će zamijeniti Bruna Petkovića među 23 pozvana igrača, budući da Petković neće biti dostupan zbog ozljede.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Unatoč tome što je poslao pretpoziv Matiji Friganu i Dionu Dreni Belji, Dalić je ipak odlučio da neće pozivati novog špica umjesto Petkovića. Za poziciju centralnog napadača su u tom trenutku bili u konkurenciji Petar Musa, Marko Livaja i Andrej Kramarić. Sada izgleda da ni od Kramarića neće biti ništa.

Hrvatski napadač se suočava s ozljedom, i ako se ne dogodi čudo u idućih 24 sata, izgledno je da neće biti uključen u sastav reprezentacije za sljedeći susret. Stoga bi jedan od igrača iz tandema Musa i Beljo mogao dobiti poziv.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!