NaslovnicaVijestiFrancesco Totti: On je igrač s kojim sam najviše volio igrati!

Francesco Totti: On je igrač s kojim sam najviše volio igrati!

Legendarni napadač Rome Francesco Totti otkrio je kako je njegov bivši suigrač Antonio Cassano igrač s kojim je najviše volio igrati u svojoj karijeri.

Totti otkrio s kim je najviše volio igrati u Romi

Cassano i Totti su zajedno igrali u Romi, kao i za reprezentaciju Italije dugi niz godina, period kojeg se 40-godišnjak prisjeća kao jednog od najupečatljivijih u njegovoj slavnoj karijeri.

Govoreći na predstavljanju novih Nikeovih kopački, dizajniranih posebno za njega, Totti je rekao: “Igrač s kojim sam najviše volio igrati je Antonio Cassano, oduvijek sam to govorio.”

“Jedina greška koju je on napravio je ta što je mogao biti 100 puta bolji igrač da je htio, i on to zna.”

Cassano je proveo pet sezona u rimskom klubu u periodu između 2001. i 2006. godine, gdje je ukupno odigrao 118 utakmica, te postigao 39 golova prije prelaska u Real Madrid.

S druge strane, Francesca Tottija novac koji mu je madridski klub nudio nije privlačio, te je pokazao nevjerovatnu lojalnost i ostao je u Romi, u kojoj trenutno igra posljednju sezonu na profesionalnom nivou.

Bivši talijanski reprezentativac, koji je skupio 58 nastupa za svoju državu, za klub iz talijanske prijestolnice je debitovao 1992. godine i od tada je skupio skoro 800 nastupa u 25 sezona.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Veliki preokret u Barceloni. Xavi ostaje, ali samo ako se ispune...

0
Iako je trener Xavi iz Barcelone najavio svoj odlazak s klupe na kraju sezone, medijska spekulacija u Španjolskoj sugerira mogućnost preokreta u toj situaciji....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!