NaslovnicaVijestiPredsjednik Juventusa se ispričao navijačima: Ovo je sramota

Predsjednik Juventusa se ispričao navijačima: Ovo je sramota

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli ispričao se navijačima nakon poraza 2:0 od Maccabija u 4. kolu grupne faze Lige prvaka uz poruku da je ovaj poraz sramotan za Staru damu, ali da će Massimiliano Allegri bez obzira na to ostati trener kluba.

U posljednjih pet utakmica Juventus ima dvije pobjede i čak tri poraza, što su rezultati na koje navijači ovog kluba nisu navikli, a čini se da bi ovosezonski nastup u Ligi prvaka mogao završiti već u grupnoj fazi. Osim toga, Juventus je faktički već ispao iz utrke za naslov talijanskog prvaka, no bez obzira na sve, Allegri će ostati trener kluba. Ovu informaciju potvrdio je predsjednik Juventusa Andrea Agnelli uz ispriku navijačima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ovo je sramota! Ispričavam se navijačima… Iza nas je teška noć u vrlo teškom razdoblju za klub, jednom od najtežih ikada, ali sada je trenutak da preuzmemo odgovornost. Zato sam ja tu, a Allegri ostaje naš trener i ostat će na klupi Juventusa”, jasno je rekao Agnelli.

Juventus nakon četiri odigrane utakmice grupne faze ima samo tri osvojena boda, pet manje od PSG-a i Benfice koji su na prvoj poziciji s osam osvojenih bodova, a s ove će dvije momčadi igrati do kraja grupne faze.

Juventus iduću utakmicu igra u subotu, a očekuje ih gradski derbi protiv Torina. Nakon devet odigranih utakmica u Serie A, Stara dama zauzima osmo mjesto s 13 osvojenih bodova, deset manje od Napolija koji se nalazi na prvom mjestu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!