NaslovnicaVijestiReal Madrid i Barcelona žele dovesti 16-godišnjaka za 30 milijuna eura

Real Madrid i Barcelona žele dovesti 16-godišnjaka za 30 milijuna eura

Real Madrid i Barcelona izražavaju ozbiljno zanimanje za 16-godišnjeg Argentinca Franca Mastantuona, talentiranog ofenzivnog igrača River Platea. Mastantuono se već istaknuo u prvoj ekipi kluba i stekao seniorsko iskustvo, nedavno postavši i najmlađi strijelac u povijesti kluba. Španjolski mediji izvještavaju o njihovoj velikoj zainteresiranosti za ovog mladog talenta.

Mastantuono je posljednji u nizu talentiranih igrača koji su iznikli iz Riverove nogometne škole i privlače pažnju najboljih klubova svjetskog nogometa. Nedavno je Manchester City platio 18.5 milijuna eura za transfer dvije godine starijeg Claudia Echeverrija, također ofenzivnog veznjaka poput Mastantuona.

Echeverri će ostati na posudbi u River Plateu tijekom cijele 2024. godine, što uključuje i cijelu aktualnu sezonu južnoameričkog nogometa. Nakon toga postoji mogućnost da bude posuđen u Gironu, klub koji je partnerski povezan s Manchester Cityjem te dijeli istu vlasničku strukturu.

Vjerojatno Barcelona i Real imaju slične planove za Mastantuona, čiji bi potpis željeli što prije osigurati, slično kao što je nedavno Real učinio s Endrickom. Ipak, očito je da će Mastantuono biti značajno skuplji od svog suigrača Echeverrija. Njegova trenutačna otkupna klauzula iznosi 30 milijuna eura. Visok je 180 centimetara, ljevak je i uglavnom igra na desnom krilu ili na poziciji “desetke”.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!