NaslovnicaVijestiTransfer Aubameyanga skoro završen: Sinoć se sastao sa čelnicima kluba, Bundesligu napušta...

Transfer Aubameyanga skoro završen: Sinoć se sastao sa čelnicima kluba, Bundesligu napušta za 70 milijuna eura

Transfer Aubameyanga skoro završen. Nakon mjeseci i mjeseci špekulacija oko transfera, izgleda da će konačno napadač Borussije Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang napustiti Bundesligu za naknadu od 70 milijuna eura.

Transfer Aubameyanga

Prema njemačkim medijima, točnije Bildu, 27-godišnjak se sastao sa direktorom nogometa u PSG-u, Patrick Kluivertom kako bi razgovarao o potencijalnom transferu.

Broj pouzdanih izvor također tvrdi da je Aubameyang blizu potpisivanja za PSG i da će sporazum uskoro biti postignut.

https://twitter.com/yousef738/status/859881427801956363

[su_bet365__1m_spectacular]

https://twitter.com/MediaShaneBurns/status/859871950734340097

Bild također tvrdi da će Gabonac zarađivati oko 14 milijuna eura godišnje u PSG-u.

Prema drugom izvoru, francuske novine Le Parisien tvrde da je Aubameyang plan B, ukoliko klub ne uspije potpisati Alexis Sancheza iz Arsenala.

U veljači, Aubameyang je ostavio ogroman nagovještaj o svojoj budućnosti u Borussiji Dortmund.

[su_euro_soccer_bonus]

27-godišnjak je za francnusku radio stanicu Radio RMC izjavio: “Pitam se, hoću li poduzeti sljedeći korak, da li bi trebao otići?”

“Real Madrid je još uvijek san, ali bilo je previše buke. Imam važan izbor da napravim. Mnogi bi me željeli u Engleskoj.”

Također pročitajte: Što se dogodilo kada je Cristiano Ronaldo po prvi put igrao protiv Zinedine Zidanea?

To su zasigurno zanimljivi događaji u PSG-u. Da li bi se Aubameyang trebao preseliti u Francusku? Reci nam svoje mišljenje u komentarima ispod.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!