NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Anthony Martial odlazi iz Manchester Uniteda, ali ostaje u Premier...

TRANSFER BOMBA: Anthony Martial odlazi iz Manchester Uniteda, ali ostaje u Premier ligi

Transfer bomba nas očekuje na ljetnom prijelaznom roku. Paul Scholes je govorio o strahu svakoh navijača Manchester Uniteda kada je u pitanju Anthony Martial. Scholes je govorio o Martialu i Marcus Rashfordu – dva igrača koji imaju stjenoviti odnos sa Jose Mourinhom – kada je izrazio svoju zabrinutost.

TRANSFER BOMBA

“Znam da su dobri igrači, oni su doista talentirani igrači”, rekao je Scholes za talkSPORT.

“Ova dva naročito, ne želim da budu igrači koji odlaze i postanu senzacionalni, jer to se lahko može dogoditi.”

Scholes ima pravo na zabrinutost. Kevin De Bruyne i Mohamed Salah su dokaz zaokreta koji se mogu dogoditi kada se oslobode okova Jose Mourinha.

[su_champions_league_final]

Čini se da je još uvijek pod sumnjom da li će se Mourinho riješiti Rashforda – barem za sada – ali Martialova budućnost je vrlo neizvjesna.

22-godišnjak je igrao malu ulogu za Mourinha ove sezone i Daily Mail je izvijestio da je Manchester United otvoren za prodaju.

Bilo bi šteta da Crveni đavoli prodaju igrača čiji je talenat jasan, ali mogli bi se utješiti u spoznaji da će Martial donijeti veliki novac od svoje prodaje.

Martial ima mnogo zainteresiranih klubova i nakon što je Chelsea pokazao interes, još jedan suparnik iz Premier lige želi ga dovesti u svoje redove.

Prema Daily Mailu, Martial je jedan od igrača kojeg Mauricio Pochettino želi potpisati, jer planira dovođenje uzbudljivih pojačanja.

Menadžer Tottenhama, koji je potpisao petogodišnji ugovor do 2023. godine, zatražio je najmanje 100 milijuna funti kako bi ih potrošio na svježe talente, Martiala, Wilfried Zahu i Rayan Sessegnona koji su na radaru londonskog kluba.

[su_champions_league]

Pochettinov stil igre bi odgovarao Martialu više nego Mourinhov, ali postoji problem – Manchester United je spreman slušati ponude za Francuza, ali ne iz Engleske.

To ne bi bio problem prije pet godina.

No, pod Pochettinom, Tottenham nije završio ispod treće pozicije u prethodne tri sezone u Premier ligi i sigurno se može smatrati izravnom prijetnjom za Crvene đavole.

Ne bi bilo mudro da ga Mourinho proda menadžeru koji ima težnje za nadmašivanjem njega i njegovog Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!