NaslovnicaVijestiTransfer bomba: Argentinac umjesto Barcelone bira odlazak u Seriu A

Transfer bomba: Argentinac umjesto Barcelone bira odlazak u Seriu A

Transfer bomba. Argentinac umjesto Barcelone bira odlazak u Seriu A. Prvo je milanski list Gazzetta dello Sport zatresao Europu informacijom da je Lavezzi postigao dogovor oko transfera u Barcelonu, nedugo zatim katalonski Sport praktično je potvrdio pisanje italijanskih kolega.

Transfer bomba

Ali, priča koja ima puni potencijal da postane jedna od najvećih transfer saga tokom narednih nekoliko mjeseci nastavlja da poprima nove oblike. Rimski Corriere dello Sport stupio je u kontakt sa Lavezzijevim agentom, koji je potvrdio da će njegov klijent sigurno ostati u PSG-u do juna naredne godine.

“Za dalje ćemo vidjeti. Povratak u Napoli nije opcija prvenstveno zbog odluke prvog čovjeka, Aurelija De Laurentisa, da ne želi da ga angažuje ponovo. Ali ponovni dolazak u Italiju je moguć. Napoli je njegov drugi dom, ali sticajem okolnosti vraćanje u klub nije u planu. Ako se dogodi da se Lavezzi vrati na Apenine, nadam se da će Napolijevi navijači razumijeti njegovu odluku”, poručio je Maconi.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Na pomen Intera i Juventusa Maconiju je zaigrao glas.

“Da, postoji mogućnost. To su u ovom trenutku dva ili tri velika Napolijeva rivala za koje bi Lavezzi mogao da zaigra. On osjeća veliku nostalgiju i vrlo rado bi se vratio na Apenine”.

Da li je prethodnom izjavom Maconi zatvorio vrata odlaska u Barcelonu, o kojoj se toliko pisalo i pričalo posljednjih sedmica? U svakom slučaju, Lavezziju ugovor ističe u junu, što argentinskom krilnom napadaču otvara mogućnost da već od 1. januara započne pregovore sa svim zainteresovanim stranama.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!