NaslovnicaVijestiTransfer bomba! Barcelona krade od PSG-a nogometnog dragulja kojeg također žele City...

Transfer bomba! Barcelona krade od PSG-a nogometnog dragulja kojeg također žele City i Bayern

PSG je Barceloni zadao veliki udarac kada je na ljeto iz Katalonske prijestonice u svoje redove doveo brazilskog superstara Neymara. Barcelona sada želi vratiti PSG-u za krađu njihovog ponajboljeg igrača tako što iz akademija PSG-a u svoje redove žele dovesti najtalentovanijeg igrača u mlađim uzrastima.

Barcelona krade od PSG-a

Brazilski virtuoz je za rekordnih 222 milijuna eura, prešao iz Barcelone u PSG te tako oborio rekord kada su visine transfera u pitanju. Potpisivanjem Neymara Parižani su Kataloncima zadali veliki udarac, ali Barca sada žele vratiti istom mjerom PSG-u.

[su_bonus]

Kako prenosi španjolski list Sport u Barceloni su odlučili u svoje vrste dovsti dragulja PSG-a, 17-godišnji veznjaka,  po imenu Yacine Adli. Potonji je jedan od najvećih francuskih talenata, a u Barceloni bi mogao završiti praktički besplatno! Nakon ove sezone, ugovor s PSG-om istječe, a novi ugovor on ne želi potpisati. To, naravno, znači da se Katalonci mogu uključiti u pregovore sa igračem već u januaru!

Poznata glavna meta Josea Mourinha u zimskom prelaznom roku

U Sportu su napisali da će katalonci, barem do neke mjere vratiti Parižanima za Neymarovu krađu, budući da se od Adlija očekuju velike stvari u budućnosti u PSG-u. Parizijanci bi trebali za transfer dobiti svega 300 tisuća eura, što bi naravno bio veliki udarac francuskom divu.

Barcelona je trenutno favorit za potpisivanje Adlija, ali prema Sportu, Katalonci nisu jedini koji žele vidjeti ovog francuskog tinejdžera u svojim redovima. Interes za njega su još pokazali Manchester City de Bavarski gigant Bayern Munchen.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!