NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Barcelona kupuje u Manchester Unitedu

TRANSFER BOMBA: Barcelona kupuje u Manchester Unitedu

Transfer bomba će pući na ljetnom prijelaznom roku. Prema navodima, Barcelona je zainteresirana za Manchester Unitedovog Paul Pogbu, za naknadu od oko 88 milijuna funti, piše španjolski medij Don Balon.

Transfer bomba

Katalonski divovi bi možda mogli dovesti pojačanje u veznom redu zbog sumnji u Andres Iniestu i to koliko on može nastaviti da igra na najvišoj razini, a možda će biti i mjesta za pojačanje koje će pomoći igračima poput Ivana Rakitića i Philippe Coutinha koji se nije baš nešto posebno dokazao u Španjolskoj do sada.

Pogba je u velikoj mjeri kritiziran u posljednjih nekoliko tjedana u kojima se nije baš naigrao, što je dovelo do navodne svađe između njega i Jose Mourinha. Izgleda da se to malo popravilo u posljednjih par dana, no Barcelona je zagrijana.

Daily Record je nedavno potvrdio da francuski reprezentativac nije zadovoljan sa pozicijom na kojoj ga Mourinho ubacuje iako je igrao lijevo u formaciji 4-3-3 u toj pobjedi protiv Chelseaja prije nekoliko tjedana, gdje je igrao mnogo bolje.

[su_bonus]

Ipak, Pogba bi se možda bolje uklopio na Nou Campu, gdje bi mu vjerojatno bilo dopušteno da ima više slobode i da igra mnogo više u napadu i sa loptom.

Jose Mourinho je prilično konzervativan menadžer i u prošlosti nije uspio pomoći vrhunskim talentima kao što je Pogba da ispune svoj potencijal.

Don Balon tvrdi kako je Pogbin agent već krenuo na posao i nudi ga najboljim europskim klubovima, gdje je napravio kontakt sa Real Madridom, ali Barcelona bi također mogla da bude u ovoj utrci.

Pogba je rođen u istočnom predgrađu Pariza, a široj svjetskoj javnosti postao je poznat 2009. godine kada ga je uočio Sir Alex Ferguson i odlučio ga dovesti na Old Trafford. Tada je Pogba bio 16-godišnji igrač francuskog Le Havrea.

2012. godine, tadašnji menadžer Alex Ferguson objavio je prelazak Pogbe u redove talijanskog Juventusa.

8. kolovoza 2016. godine se vratio u Manchester UNited u rekordnom iznosu od 105 milijuna eura, plus 5 eura zavisno od uspjeha. Sada je ponovo na izlaznim vratima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!