NaslovnicaVijestiTransfer bomba iz Njemačke: Dortmund dovodi Hrvata umjesto Aubameyanga

Transfer bomba iz Njemačke: Dortmund dovodi Hrvata umjesto Aubameyanga

Transfer bomba iz Njemačke: Dortmund dovodi Hrvata umjesto Aubameyanga! Broj klubova koji žele da ovog ljeta dovedu reprezentativa Gabona i člana Borussije iz Dortmunda je svaki dan veći. Nedavno se je u utrku uključio i kineski Shanghai SIPG koji bi Aubameyanga učinio najplaćenijim nogometašom na svijetu. U Dortmundu su svjesni da će ostati bez prvog napadača a na njegovo mjesto žele da dovedu reprezentativca Hrvatske.

Dortmund dovodi Hrvata umjesto Aubameyanga

 

Broj klubova koji žele da dovedu Aubameyanga je veoma dug. Kao najozbiljniji kandidati spominju se PSG, Real Madrid, ali i Shanghai SIPG pa i minhenski Bayern. Što se tiče finansijskih uslova, najviše novca za Aubameyanga može izdvojiti Shanghai te nas ne treba iznenaiti ukoliko jedan od najboljih svjetskin napadača karijeru nastavi u dalekoj Kini. Iz Dortmunda su mu postavili ultimatum, te se Gabonac mora do 26. jula, kada počinju pripreme odlučiti gdje će nastaviti karijeru.

[su_live_koeficijenti]

Žuto-crni imaju u rezervi već jednog nogometaša koji bi bio doveden ukoliko Aubameyang napusti Westfalen stadion, a riječ je o reprezentativcu Hrvatske i članu Hoffenhaima Andreju Kramariću. Kramarić koji je zablistao u Rijeci, te je imao kratku epizodu u Leicesteru, igra odlično u Njemačkoj, te je jedan od najboljih napadača Bundeslige, s toga ne treba čuditi interes Dortmunda.

>> Barcelona dovodi reprezentativca Brazila iz Santosa?

On je se apsolutno preporodio u Heffenheimu, koji su na početku ove sezone u potpunosti otkupili njegov ugovorm a on im se odužio sa 18 golova na 36 utakmica. Hoffenhaim je najviše zahvaljujući njemu završio na četvrtom mjestu, te mu slijedi borba za Ligu prvaka. Da li će se boriti sa ili bez Kramarića, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!