NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA - Kapetan Intera odlazi u redove rivala!

TRANSFER BOMBA – Kapetan Intera odlazi u redove rivala!

Mauro Icardi kapetan je Intera, ali klub iz Milana trenutno ima fenomenalnu ponudu – Juventus za Interovog kapetana daje Gonzala Higuaina + 50 milijuna eura. Neki mediji u Italiju tvrde kako ovo nije realna opcija, ali o njoj se ovih dana sve više piše!

Mauro Icardi ove je sezone uz Immobilea bio najbolji strijelac Serie A. Po mnogima Mauro Icardi bio je najbolji individualac u Italiji ove godine i trenutno se za njega otimaju velikani poput Real Madrida i Chelseaja, a u Italiji se nadaju kako će ostati u ligi.

Juventus se nada kako će Inter zbog pritiska FFP-a pristati na ponudu Higuain + 50 milijuna eura. Druga ponuda je Chelseaja od 110 milijuna eura. Tu postoji tzv. “Anti-Juve” klauzula koja kaže da bilo koji klub izvan Italije može kupiti Icardija za 110 milijuna eura, ali za klubove u Italiji ne vrijedi ta ista ponuda.

[su_bonus]

Inter se boji svog ljutog rivala iz Torina, ali mnogima smatraju kako je bolje pristati na ponudu gdje dobivaju world-class napadača + velike novce nego dobiti samo novce. Trenutno je tu veliki zatvoreni krug u kojem se spominju jedna te ista imena – Morata, Icardi, Lewandowski, Higuain.

Naime, Chelsea želi prodati Moratu i dovesti novog napadača. Za Moratu su zainteresirani Milan i Juve. Juve želi prodati Higuaina, zainteresirani su Inter i Chelsea. Chelsea želi novog napadača, a spominju se Lewandowski, Higuain i Icardi. Tako da ta križaljka tko će gdje najviše ovisi o tome koji će napadač doći na Stamford Bridge.

[su_bet_builder]

U ovom trenutku najviše se piše o Robertu Lewandowskog s obzirom da je agent Bayernovog napadača obavijestio klub kako njegov klijent želi napustiti klub i pronaći novi izazov u karijeri. Sve ovisi o tome hoće li njegov novi klub biti Real Madrid, PSG ili Chelsea. Ukoliko bude Chelsea onda je ova križaljka manje moguća, ali i dalje ostavlja prostor da bude nekakva trampa na relaciji Juventus – Inter.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!