NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Mamić sprema ponudu od 10 miliona eura za dvojac iz...

TRANSFER BOMBA: Mamić sprema ponudu od 10 miliona eura za dvojac iz Hajduka!

Nakon plasmana u Ligu prvaka, projektirana zarada Dinamo Zagreba u sezoni 2016/17 mogla bi biti veća od 80 milijuna eura. Taj novac brzo će biti investiran iu pojačanja.

mamić

S obzirom na to da djeluje na premijerligaškom razini, prvak Hrvatske u sličnom maniru i traži nova pojačanja, pa stoga i ne čudi veoma izdašna ponuda kluba iz Maksimira.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još samo nekoliko dana, a poslije niza skupocjenih prodaja, Dinamo se sada okreće jačanju momčadi za novu sezonu. S tom namjerom, Zdravko Mamić pozvao je Split…

“Dinamo mora pojačati ekipu za Ligu prvaka, a u misiju je krenuo navodno ponudivši splitskom Hajduku 10 milijuna eura za Nikolu Vlašića i Lovru Kalinića”, piše portal 24sata.hr.

Nikola Vlašić je rođen 1997. godine, visok je 178 centimetara i igra na poziciji veznjaka. U Hajduku je od 2010. godine, a Mamić ni ranije nije krio da bi ga rado doveo u Dinamo.

“Kad bih mogao dovesti jednog igrača iz Hrvatske, odlučio bih se za Nikolu Vlašića. Sjajan igrač, brz, prodoran, lijepo odgojen, iz prekrasne sportske obitelji. Da, uzeo bih Vlašića”, rekao je prošlog ljeta prvi čovjek Dinama.

Sa druge strane, njegova druga želja iz Splita je vratar Lovre Kalinić (26), koji je od svoje desete godine član Hajduka. Ovog ljeta bio je dio ekipe koja je sudjelovala na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

KLADI SE
Reagirajući na tu informaciju, predsjednik Upravnog odbora Hajduka Ivan Kos odgovorio je:

“Puno se stvari priča i pričalo se, a ovo je izašlo kao nekakva bomba koja je odjeknula. Kada bi se na sve priče referisali, onda bismo se samo bavili pričama. Nismo dobili službenu ponudu, nitko nas nije kontaktirao. Za nas je to nepoznanica. Tako netko može napisati da Messi dolazi Hajduk “, rekao je on.

Na pitanje kakav bi bio odgovor kluba kada bi takva ponuda zaista stigla, Kos je dodao:

“Vlašić i Kalinić su već pričali s novinarima i sve su sami rekli, dali su odgovor. Oni nisu zainteresirani. Mi kao Hajduk radimo u interesu kluba, a ne možemo postići interes Hajduka ako pričamo u tom smjeru”.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!