NaslovnicaVijestiTransfer bomba na pomolu: Isco prelazi u Barcu?!

Transfer bomba na pomolu: Isco prelazi u Barcu?!

Prema katalonskom sportskom listu Mundo Deportivu, sprema se prava transfer bomba, jer navodno, Barcelona je zainteresovana za Realovog Isca.

transfer bomba

 

Na subotnjoj naslovnici naveli su kako Barca prati Iscovu situaciju u madridskom klubu, te da bi se Isco mogao pridružiti Kataloncima naredne godine, kada mu istekne ugovor.

Kada je Luis Figo prešao iz Barcelone u Real Madrid, ključalo je kao u vulkanu na Pirinejskom poluotoku. Svi se dobro sjećamo bačene svinjske glave na Portugalca tijekom El Clasica, na upaljače i boce nitko nije ni obraćao pažnju. Sada Barca prijeti da se osveti i to uzimanjem djeteta Reala – Isca Alarcona.

Naime, Iscu ugovor istječe za godinu i pol dana, ali su pregovori oko produžetka i potpisivanja uvelike tjedna. Međutim, došlo je do zastoja, iz ‘kraljevskog kluba’ ne žele platiti 10.000.000 eura koliko traže iskova menadžeri, pa se odmah javila informacija oko prelaska u Kataloniju.

Kako piše ‘Mundo Deportivo’, u Barci Isca vide kao idealnog nasljednika Andresa Inieste, koji bi baš za godinu i po trebalo završiti karijeru. Ukoliko bi i došlo do toga, potpuno nevjerojatno bi zvučalo da bi transfer bio potpuno besplatan. Bila bi to prava transfer bomba koja bi itekako uzburkala strasti između ljutih rivala.

Stoga, Real već ima ‘plan B’, a to je da talentiranog veznjaka pošalje u neki od inozemnih klubova. Španjolski medij spominje Manchester United, ali ne treba zaboraviti ni interes Juventusa koje traje već nekoliko mjeseci.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!