NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Srna u Barceloni?!

TRANSFER BOMBA: Srna u Barceloni?!

Shakhtar bi svom legendarnom kapetanu Dariju Srni mogao izaći u susret i ispuniti želju da prije kraja karijere odigra barem jednu ili dvije sezone u jednom od najvećih klubova na svijetu.

Srna

Na ljetni prijelazni rok noćas je spuštena zavjesa, i dok se polako podvlači crta u najjačim klubovima Europe, analizira i ocjenjuje tko je što i koliko uspješno odradio na pijaci, Ukrajinci aktiviraju pravu bombu!

Tako danas piše tamošnja Tribuna, a ekspresno prenose španjolski i hrvatski mediji. Ukrajinci naime tvrde da postoji ozbiljna mogućnost da 34-godišnji veteran raskine ugovor sa Shakhtarom a da onda kao slobodan igrač potpiše za Katalonce. Srna ima ugovor do lipnja iduće godine sa svojim klubom, no u Donjecku su navodno spremni da mu izađu u susret i dozvole sporazumni raskid, pošto se radi o istinskoj legendi Shakhtara.

KLADI SE
Tribuna još tvrdi da su pregovori hrvatskog braniča i Barcelone u toku, ali da ništa još nije dogovoreno.

Španjolci ove informacije prenose uz ogradu da su na Camp Nou završili prijelazni rok i da na mjestu desnog beka Luis Enrique raspolaže s dva igrača – Aleixom Vidalom i Sergiom Robertom.

Dario Srna za Shakhtar igra od 2003. godine i sa tim klubom osvojio preko 20 trofeja. Prije toga nosio je dres splitskog Hajduka, a od nacionalnog dresa oprostio se poslije Europskog prvenstva u Francuskoj. Posljednjih mjeseci govorio je kako ima želju da karijeru završi u Shakhtaru.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!