NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Tri zvijezde Real Madrida za Davida De Geu

TRANSFER BOMBA: Tri zvijezde Real Madrida za Davida De Geu

Još jedno ljetno promjena na horizontu u Manchester Unitedu, jer Jose Mourinho izgleda da će pokušati da napravi momčad koja će biti sposobna da osvoji Premier ligu.

TRANSFER BOMBA

United je na putu da završi na drugom mjestu ove sezone, što je dobro i istinski bolje nego prethodnih sezone, dok Manchester Cityja nitko nije mogao stići ove sezone i trenutno vode za 16 bodova.

Takva razlika koju je napravio Manchester City, vidno je frustrirala Mourinha i sada Portugalac planira kompletan remont svoje momčadi koju želi spremniti za sezonu 2018/19.

Devet igrača će biti prodano od strane Mourinha i to su Luke Shaw, Daley Blind, Matteo Darmian, Marouane Fellaini, Ander Herrera, Juan Mata, Anthony Martial i Chris Smalling.

[su_live_koeficijenti]

Zlatan Ibrahimović je već otišao iz Uniteda u LA Galaxy u MLS, dok će se Michael Carrick oprostiti od igranja nogometa na kraju sezone i postati trener.

Jedan igrač koji nikada neće otići, kao što je Mourinho tvrdio natrag u veljači, jeste David de Gea.

“Mislite li da je klub koji pokušava pronaći najbolje igrače otvoren za prodaju najboljih igrača? Nema smisla”, rekao je menadžer Uniteda prije dva mjeseca.

“AKo želimo ići na tu razinu, moramo dovesti najbolje igrače poput Alexis Sancheza, Nemanje Matića, Paul Pogbe i tako dalje, a u tom procesu ne smijete dopustiti svojim najboljim igračima da odu.”

[su_bet365_app]

Novi petogodišnji ugovor vrijedan 350.000 funti tjedno je spreman za De Geu, kojeg će Mourinho pokušati da uvjeri da ostane na Old Traffordu. To bi također učinilo Unitedovog vratara drugim najplaćenijim igračem iza Sancheza.

Još ništa nije dogovoreno, ali United se mora požuriti, jer Real Madrid vreba u sjeni. Real je dugogodišnji obožavatelj De Gee i nakon što su pokušali već da ga potpišu 2015. godine, što im naravno nije uspjelo, navodno su spremni da to urade ovog ljeta.

Gareth Bale je navodno ponuđen Unitedu kao dogovor za De Geu, a Real je također priopćio da su spremni uključiti i Luku Modrića ili Toni Kroosa.

Zvuči primamljivo, zar ne? Moguće je da će Mourinho odbiti Los Blancose u korist zadržavanja De Gee, koji se trenutno smatra jednim od najboljih vratara na svijetu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!