NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA U NAJAVI: 150 milijuna za Ronalda!

TRANSFER BOMBA U NAJAVI: 150 milijuna za Ronalda!

Transfer bomba se sprema u Francuskoj! PSG želi da dovede Cristiana Ronalda iz Real Madrida, nakon glasina da je Portugalac nezadovoljan i da je izrazio želju da napusti glavni grad Španjolske.

transfer bomba

Francuski PSG spreman je iskoristi nezadovoljstvo najboljeg nogometaša Europe Cristiana Ronalda zbog optužbi za utaju poreza u Španjolskoj i za 150 milijuna eura ga dovede iz Real Madrida, prenosi ugledni francuski list L’Équipe.

[su_watch_live_football]

Ukoliko bi se ostvarila ova transfer bomba, Portugalac bi drugi put u karijeri srušio svjetski rekord, nakon 2008. godine kada je stigao u Real iz Manchester Uniteda za 90 milijuna.

Luka Modrić u novom problemu!

Trener koji je pružio šansu Donnarummi ima savjet za njega

Poznat klub u koji je Lionel Messi želio preći prošlog ljeta

Transfer bomba iz Njemačke: Dortmund dovodi Hrvata umjesto Aubameyanga

Florentino Perez vjeruje da postoji još jedan igrač Real Madrida koji može preoteti Zlatnu loptu od Cristiana Ronalda

Ronaldo je već poručio čelnicima Reala i treneru Zinedineu Zidaneu da ima namjeru da ode, na što spremno čekaju u PSG-u i Manchester Unitedu.

Četverostruki osvajač Zlatne lopte je s “kraljevskim klubom” osvojio sve što se može osvojiti, a u tek završenoj sezoni vodio je momčad do titule prvaka Španjolske i obrane trofeja Lige prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!