NaslovnicaVijestiTRANSFER DOGOVOREN: Mourinho dovodi zvijezdu Real Madrida za 89 milijuna funti!

TRANSFER DOGOVOREN: Mourinho dovodi zvijezdu Real Madrida za 89 milijuna funti!

Transfer dogovoren. Mourinho dovodi zvijezdu Real Madrida za 89 milijuna funti! Manchester United je, kako se izvješćuje dogovorio uvjete sa Real Madridovim braničem Rafael Varaneom za prelazak na Old Trafford.

Transfer dogovoren

Čini se da se špekulacije o prelasku Francuza na Old Trafford šire, a Don Balon također povezuje igrača sa prelaskom u ekipu Jose Mourinha ranije danas.

Sada drugi španjoski izvor, Diario Gol, tvrdi da je Varane dogovorio prelazak u United nakon što je postao nezadovoljan u Real Madridu, a Crveni đavoli sada šalju ponudu od oko 89 milijuna funti kako bi nagovorili klub na prodaju.

Ako bi to bilo dovoljno da se uvjeri Madrida da pusti Varanea, 25-godišnjak će postati zvijezda Uniteda sa rekordnim transferom kojeg će dijeliti sa Paul Pogbom koji se za isti novac pridružio iz Juventusa još 2016. godine, prema izvješću BBC Sporta.

Nema sumnje da bi Mourinhu odgovarale dodatne opcije u obrani u ovom trenutku nakon loše polusezone, jer su Chris Smalling, Eric Bailly i Phil Jones podbacili, dok je Marcos Rojo imao problema sa ozljedama.

Varane je pravi posao nakon što je impresionirao u svom vremenu provedenom na Bernabeu, igrajući ključnu ulogu u osvajanju Svjetskog prvenstva na ljeto.

Navijači Manchester Uniteda bi zasigurno bili oduševljeni kada bi njihov klub mogao poslati ovu veliku ponudu, bez obzira na cijenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!