NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ronaldo u Parizu, Neymar u Manchesteru, Darmian u Torinu

Transfer glasine: Ronaldo u Parizu, Neymar u Manchesteru, Darmian u Torinu

Transfer glasine: Ronaldo u Parizu, Neymar u Manchesteru, Darmian u Torinu!  Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Cristiano Ronaldo razmatra ponudu Paris Saint-Germain nakon što je dobio ponudu da se pridruži klubu iz Pariza, javlja Marca. Ronaldo je izrazio želju da napusti pobjednika Lige prvaka, zbog optužbe o utaji poreza za koju ga terete u Španiji. Ipak Cristiano je rekao da će razgovarati o svojoj budućnosti s predsjednikom Florentino Perezom nakon što se vrati sa kupa konfederacija.

[su_live_koeficijenti]

Jose Mourinho je rekao da ga ne zanima transfer Cristiana Ronalda te da želi dovesti Neymara ukoliko su mu već iz uprave dali ogroman novac na raspolaganje, javlja Don Balon. Ronaldo je bio povezivan s sa Unitedom nakon što je obavjestio čelnike Real Madrida da želi napustiti klub. Jose Mourinho je već surađivao sa Ronaldom u Madridu i dobro je upoznat sa njegovim kvalitetima ali ipak bi želio dovesti Neymara zbog razlike u godinama.

>> Luka Modrić u novom problemu!

Čelnici Juventusa obavili su prve razgovore sa čelnicima Uniteda o transferu Matteo Darmiana, prenosi Sky Sport. Prvaci Serije A očajnički traže desnog beka nakon što je postalo izvjesno da će Dani Alves napustiti Juventus te pojačati redove Manchester Citya. Jose Mourinho bi želio zadržati Italijana ali on je nezadovoljan sa svojim statusom u Unitedu, te je izrazio želju da napusti Old Trafford a u Juventusu bi imao zagarantovano mjesto u ekipi i istu platu kao u Unitedu.

Manchester United je odlučio prodati nekada veliku nadu Crvenih đavola, Adnana Januzaja. Belgijanac će svoju karijeru nastaviti u Španiji, tačnije u Real Sociedadu, a visina transfera se procjenjuje na 11 miliona eura. Januzaj je prošlu godinu igrao kao posuđen igrač za Sunderland kojem nije pomogao da zadrži status prvoligaša.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!