NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Ajax obara klupski rekord vraćajući legendu kluba u Amsterdam, Malcom...

TRANSFER GLASINE: Ajax obara klupski rekord vraćajući legendu kluba u Amsterdam, Malcom ide u Italiju, Barca želi veznjaka Chelseaja

Na Otoku je već počeo prije nekoliko sedmica, a u većini ostalih evropskih zemalja počeo je početkom jula. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Ajax je postigao sporazum s Manchester Unitedom glede potpisivanja nizozemskog reprezentativca Daleyja Blinda, javlja De Telegraaf. Blind se borio za minute na terenu pod vodstvom Jose Mourinha tijekom sezone 2017.-18. ni nije dobivao puno prilike za igru. Njegov bivši klub spreman je platiti 14 milijuna funti, kako bi vratio svog bivšeg igrača u klub a s time bi oborili i transfer rekord kluba.

[su_bet365_100bonus]

Veznjak Boerdauxa Malcom namjerava odbiti ponudu Tottenhama i potpisati za Inter, javlja Tuttomercatoweb. 21-godišnjak je bio zanimljiv klubovima iz cijele Europe, no navodno je njegovo srce želi transfer u San Siro. Inter će platiti 10 milijuna eura kako doveli Brazilca na posudbu, uz pravo na kupnju sa plaćenih dodatnih 30 milijuna eura.

[su_xbet_frahrv]

Barcelona je pokazala intere za nogometaša Chelseaja i Francuskog veznog igrača N’Golo Kantea, a vijest je na twitteru objavio novinar Gianluca Di Marzi. Blaugrana traži pojačanje u veznom redu kluba, gdje je ostala praznina nakon odlaska Andresa Inieste i Paulinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!